Στο Stranger Things 4 θα αποκαλυφθεί το κρυφό παρελθόν του Hopper

Κάτι κρύβει ο χαρακτήρας του David Harbour και η νέα σεζόν θα ρίξει φως
31 Δεκεμβρίου 2020 12:05
Στο Stranger Things 4 θα αποκαλυφθεί το κρυφό παρελθόν του Hopper

Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του Stranger Things βαίνουν καλώς όπως όλα δείχνουν ακόμα και εν μέσω της πανδημίας και ελπίζουμε να ολοκληρωθούν σύντομα, ώστε το πανηγύρι με τα teasers να ξεκινήσει. Αν και στο πρόσφατο παρελθόν ο David Harbour έχει μιλήσει ότι ο επερχόμενος κύκλος θα αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον χαρακτήρα του Jim Hopper, τώρα έδωσε μερικές νέες πληροφορίες. 

Στο πλαίσιο μιας νέας του συνέντευξης στο περιοδικό People προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον λατρεμένο αστυνομικό και πατρική φιγούρα της Eleven (Millie Bobby Brown) λέγοντας ότι στο Stranger Things 4 θα έρθει αντιμέτωπος με τα τραύματα του μυστικού παρελθόντος του που τόσα χρόνια έκρυβε:

Θα δείτε πολλούς από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες να κάνουν πράγματα που για αυτά τους έχετε λατρέψει...αλλά θα τους δείτε και να τα στρεβλώνουν με διαφορετικό ύφος. Ανάμεσα σε αυτά θα δείτε πως ο Hopper ήταν ένας προστάτης, ένας άνθρωπος της δικαιοσύνης και τώρα βρίσκεται φυλακισμένος, παγιδευμένος και απομονωμένος. 

Θα δούμε μια εντελώς διαφορετική πτυχή του εαυτού του για την οποία υπήρξαν στοιχεία εδώ και καιρό. 

Ο Harbour δεν στάθηκε μόνο εκεί και συνέχισε λέγοντας:

"Αυτή η σεζόν είναι η αγαπημένη επειδή θα σας δείξει πολλές άλλες πτυχές του και το ποιόν του. Θα μάθετε πολλά για το παρελθόν του, ήταν ένας μαχητής κατά μία έννοια παλιότερα και τα λάθη που έκανε τότε θα επιστρέψουν για να τον στοιχειώσουν."

Μήπως οι ρωσικές φυλακές όπου τον είδαμε να βρίσκεται σε εκείνο το teaser θα βγάλουν μια βάρβαρη πλευρά του εαυτού του που είχε αφήσει πίσω πριν γίνει αστυνομικός; Μένει να το δούμε όταν επιστρέψει το Stranger Things στη συχνότητα του Netflix, καθώς ακόμη παραμένει άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας του 4ου κύκλου.