Η σειρά του Taiki Waititi, Reservation Dogs, είναι κωμωδία και υπόσχεται πολλά!

Αναμένεται να έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 από το FX
24 Δεκεμβρίου 2020 08:36
Η σειρά του Taiki Waititi, Reservation Dogs, είναι κωμωδία και υπόσχεται πολλά!

Ο Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit) ετοιμάζει την επόμενή του σειρά και αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του FX και θα συνεργαστεί με τον Αμερικανό σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Sterlin Harjo (Barking Water, Four Sheets to the Wind). Ο λόγος γίνεται για το τηλεοπτικό σόου, Reservation Dogs, για το οποίο ήρθαν στη δημοσιότητα αρκετές πληροφορίες.

Μάθαμε, λοιπόν, ότι το σόου θα είναι μια μίξη κωμωδίας και περιπέτειας και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια της μισής ώρας, με παράθυρο κυκλοφορίας το 2021. Με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα δούμε τέσσερα νεαρά παιδιά από την Oklahoma που περνάνε τη μέρα τους πράττοντας εγκλήματα, με τον Waititi να υπόσχεται μία διασκεδαστική και σουρεάλ κωμωδία. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πιλότος έχει ήδη γραφτεί σε συνεργασία με τον Harjo, ο οποίος έχει βοηθήσει στη σκηνοθεσία του κιόλας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να πούμε αυτή την καταπληκτική ιστορία του Reservation Dogs με αυτό το καταπληκτικό cast και το crew μας.

Στο Reservation Dogs πρωταγωνιστούν οι D'Pharaoh Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis και Lane Factor, ενώ μέχρι στιγμής μάθαμε ότι σαν guest θα δούμε και τους Tamara Podemski, Zahn McClarnon, Macon Blair, Kirk Fox, Matty Cardarople, Dallas Goldtooth, Lil Mike και Funny Bone.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ο Waititi δουλεύει και σε άλλη σειρά και δεν είναι άλλη από το What We Do in the Shadows, με την 3η του σεζόν να βρίσκεται προ των πυλών.