Με διαφορετικό τρόπο δόθηκε η πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του The Witcher (ΕΙΚΟΝΑ)

Δεν έχουν σταματημό τα πειράγματα στους fans από το Netflix
22 Δεκεμβρίου 2020 19:29
Με διαφορετικό τρόπο δόθηκε η πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του The Witcher (ΕΙΚΟΝΑ)

Ασταμάτητα τις τελευταίες μέρες το Netflix κρατάει σε εγρήγορση τους fans του The Witcher με συνεχόμενα teasers και ανακοινώσεις γύρω από το franchise, τόσο για τη 2η σεζόν, όσο και για την anime ταινία με πρωταγωνιστή τον Vesemir. Και εκεί που όλοι περίμεναν να δημοσιευτούν κάποια στιγμιότυπα αν όχι κάποιο teaser, το Netflix έδωσε μια διαφορετική πρώτη γεύση από την επερχόμενη σεζόν. 

Μέσα από τα social media του δημοσίευσε το σενάριο όπου περιγράφει την πρώτη σκηνή της πρεμιέρας του άκρως αναμενόμενου 2ου κύκλου του Witcher, εντείνοντας περισσότερο την δίψα των fans:

 Στη σκηνή αυτή πρωταγωνιστεί ένας έμπορος με την οικογένειά του, οι οποίοι μυστηριωδώς σφάζονται από ένα παράξενο πλάσμα και σε εκείνο το σημείο ακούγεται ο Geralt να λέει: "Ήταν πάντοτε γραφτό μου να καταλήξω μόνος έτσι; Ώστε να ξεκινήσω να φοβάμαι επιτέλους;"

Τα πειράγματα του Netflix προς τους fans δεν σταμάτησαν καθώς το NX του Netflix στο Twitter δημοσίευσε μια απροσδόκητη συνέντευξη από το πλατό της επερχόμενης σεζόν του σόου, με το άλογο του Geralt, την Roach. 

 

Και παρά το γεγονός πως ο Henry Cavill αναρρώνει αυτές τις μέρες στο σπίτι του, έχοντας τραυματιστεί πριν από μια εβδομάδα στο πόδι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αυτά συνεχίζονται κανονικά έστω και χωρίς τον ίδιο παρών. Η παραγωγή του The Witcher συνάντησε άλλωστε πάμπολλα προβλήματα εξαιτίας της πανδημίας και το μόνο που θέλουν όλοι είναι απλά να τελειώνει και να προχωρήσουν στο post-production. 

Μαζί με τον Cavill πρωταγωνιστεί η Anya Chalotra ως Yennefer και η Freya Allan ως Ciri. Στις νέες προσθήκες του cast συγκαταλέγεται ο Kim Bodnia ως Vesemir, ο βετεράνος του "Game of Thrones", Kristofer Hivju ως Nivellen, καθώς και οι Yasen Atour (Coen), Agnes Born (Vereena), Paul Billion (Lambert), Thue Ersted Rasmussen (Eskel), Aisha Fabienne Ross (Lydia) και Mecia Simpson (Francesca). 

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε θα κάνει πρεμιέρα ο 2ος κύκλος του The Witcher στο Netflix.