Γεγονός η spinoff σειρά του Boba Fett - Ακόμη ένα Star Wars σόου στο Disney Plus

Νέες πληροφορίες δια στόματος Jon Favreau
21 Δεκεμβρίου 2020 19:17
Γεγονός η spinoff σειρά του Boba Fett - Ακόμη ένα Star Wars σόου στο Disney Plus

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS


Μερικές μέρες μετά το συγκλονιστικό φινάλε της 2ης σεζόν του The Mandalorian, η Disney και επίσημα ανακοίνωσε μια ακόμη spinoff σειρά που έρχεται να προστεθεί στις ήδη γνωστές του Star Wars σύμπαντος για λογαριασμό της streaming υπηρεσίας της.

Για όσους παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο του "Mando" τα περισσότερα είναι ήδη γνωστά, όμως όσον αφορά το ευρύ κοινό, το The Book of Boba Fett θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2021 αποκλειστικά στο Disney+, με πρωταγωνιστές φυσικά τους Temuera Morrison και Ming-Na Wen (Fennec Shand). Ορίστε και το επίσημο λογότυπο της σειράς:

Οι πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι πως ο Jon Favreau θα αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής μαζί με τον γνωστό σκηνοθέτη Robert Rodriguez, ο οποίος ανέλαβε να φέρει εις πέρας το επεισόδιο 6 - "The Tragedy", που εστίασε στην μεγαλοπρεπή επιστροφή του bounty hunter. Πρόκειται για το τρίτο spinoff του "Mandalorian" μαζί με τα "Rangers of the Republic" και "Ahsoka" τα οποία όλα μαζί μελλοντικά θα προσφέρουν ένα επικό crossover. 

Αυτή θα είναι η 11η σειρά συνολικά που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τον Lucasfilm για το Disney Plus και αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλάνου επέκτασης του σύμπαντος τόσο κινηματογραφικά όσο και μέσω σειρών, στα πρότυπα της Marvel.  

Κάτι που ξεκαθαρίστηκε από τον Favreau είναι πως το "επόμενο κεφάλαιο" του Mandalorian που είχε αναφέρει η Kathleen Kennedy στο Disney Investor's Day 2020, δεν ήταν η 3η σεζόν αλλά το εν λόγω spinoff. Μάλιστα, το σόου του Boba Fett θα γυριστεί και θα προβληθεί πριν τον 3ο κύκλο του Mandalorian.