The Mandalorian: Τι γίνεται με τη σειρά που ανακοινώθηκε στο φινάλε της 2ης σεζόν;

Τελικά είναι μια νέα σειρά ή κάτι άλλο;
21 Δεκεμβρίου 2020 11:06
The Mandalorian: Τι γίνεται με τη σειρά που ανακοινώθηκε στο φινάλε της 2ης σεζόν;

Εκτός του σοκαριστικού -και πέρα από κάθε προγνωστικών- φινάλε της 2ης σεζόν του The Mandalorian, αυτό επιφύλασσε και μια ακόμη έκπληξη, λίγο μετά την αυλαία των credits. 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS


Συγκεκριμένα, η έκπληξη ήταν μια post-credits σκηνή με τον Boba Fett (Temuera Morrison) και την Fennec Shand (Ming Na Wen) στην οποία εισέρχονται στο φημισμένο Παλάτι του Jabba The Hutt, το οποίο είχαμε να δούμε από το "Return of the Jedi". Τους βλέπουμε να καθαρίζουν όσους άτυχους βρέθηκαν στο διάβα τους, ακόμα και τον Bib Fortuna, που για λίγο απόλαυσε καθήκοντα αφεντικού και καθονται στο θρόνο ως οι νέοι αρχηγοί του...καρτέλ. 

Εκεί είναι που με μια λιτή λεζάντα μαθαίνουμε για το "The Book of Boba Fett" το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021. Υπήρξε όμως μια σύγχυση για το εάν πρόκειται μια νέα ξεχωριστή σειρά ή θα αποτελέσει το story arc της 3ης σεζόν του "Mandalorian". 

Τελικά, σίγουρα δεν πρόκειται για την 3η σεζόν η οποία εκτός απροόπτου θα ασχοληθεί με το Darksaber και τον επαναπατρισμό των Mandalorians στον πλανήτη τους. Τόσο ο Paul Bateman, πρώην artist της Lucasfilm όσο και μέσα από ρεπορτάζ του Variety γίνεται γνωστό πως το "The Book of Boba Fett" θα είναι μια ολοκαίνουργια σειρά που έρχεται ήδη να προστεθεί στις μεγάλες ανακοινώσεις της Disney πριν από δύο εβδομάδες.

Επομένως, θα λαμβάνει χώρα στο ίδιο timeline με το Mandalorian και έτσι θα συνδέεται με τα "Ahsoka" και "Rangers of the New Republic", τα οποία στο μέλλον θα ενώσουν τις ιστορίες τους. 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η 3η σεζόν του The Mandalorian θα κυκλοφορήσει στο Disney+ τα Χριστούγεννα του 2021.