Το cast του Stranger Things κάνει κάτι που θέλαμε εδώ και καιρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καραντίνα τους άνοιξε την όρεξη για....Dungeons & Dragons!
20 Δεκεμβρίου 2020 20:59
Το cast του Stranger Things κάνει κάτι που θέλαμε εδώ και καιρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την πρώτη-πρώτη σκηνή του το Stranger Things φρόντισε να δείξει το πόσο πολύ αγαπά και έχει χαραγμένο στο DNA του το Dungeons & Dragons. Επομένως οφείλει τα μέγιστα στο πασίγνωστο επιτραπέζιο RPG. Με την αναμονή για την 4η σεζόν να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, και χωρίς να υπάρχει κάποια ανακοίνωση για την ημερομηνία πρεμιέρας του στον ορίζοντα, κάπως πρέπει να ζεσταθεί το κλίμα. 

Η παραγωγή του Netflix κανόνισε, λοιπόν, για τέσσερα βασικά μέλη του cast να παίξουν κανονικά μια παρτίδα D&D. Έτσι, οι David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo και η Natalia Dyer συγκεντρώθηκαν σε μια βιντεοκλήση και με story designer τον γνωστό στους κόλπους του επιτραπέζιου, Chris Perkins του Wizards of the Coast, έκαναν αυτό που εδώ και καιρό ήθελαν οι fans. 

To story που θα τους δείτε να παίζουν ονομάζεται "Lost Odyssey: Toy Time for Ten-Towns" και μεταφέρει τους ήρωές τους βόρεια του Icewind Dale, που αποτελεί και την τοποθεσία του πρόσφατου "Rime of the Frostmaiden". Διάλεξαν μάλιστα και ψευδώνυμα για τους χαρακτήρες τους με τον Harbour να παίζει ως Kenny Kaboom, ο Finn Wolfhard ως Sylvester The Wise, ο Gaten Matarazzo ως Meryl Stroop και η Natalia Dyer ως Jinx. 

Χωρίς περαιτέρω λόγια σας αφήνουμε να απολαύσετε το παρεάκι του Stranger Things σε μια δίωρη D&D περιπέτεια.