Θα γίνει το Game of Thrones όσο μεγάλο όσο η Marvel και το Star Wars;  

Ο επικεφαλής του HBΟ εκφράζει την ειλικρινή του άποψη

Θα γίνει το Game of Thrones όσο μεγάλο όσο η Marvel και το Star Wars;

Είναι αλήθεια πως μετά το φινάλε του Game of Thrones, το οποίο ομολογουμένως δίχασε τους fans, το franchise έχασε την αίγλη που είχε. Πολλοί άλλωστε δυσπιστούν με το εάν το prequel σόου, The House of Dragon, θα καταφέρει να γίνει μια επιτυχία αντάξια του τεράστιου ονόματος που κουβαλάει. Οι βλέψεις κιόλας του HBO δεν πετάνε στα ουρανια πλέον και αυτό αντικατοπτρίζεται από τα λόγια του Casey Bloys. 

Ο διευθυντής προγράμματος των HBO και HBO Max, παραχώρησε μια συνέντευξη στο Variety όπου φάνηκε να αμφιβάλλει για το εάν το Game of Thrones θα φτάσει στο ίδιο επίπεδο διασύνδεσης και μεγέθους όπως στοχεύει η Marvel Studios με το MCU και η Lucasfilm με το Star Wars

"Αυτά είναι φοβερά franchises που υπάρχουν εδώ και πολλές δεκαετίες. Δεν ξέρω εάν θα γίνει τόσο μεγάλο αλλά σίγουρα αποφέρει πολλούς πόρους και μας πρόσφερε έναν φανταστικό κόσμο. Επομένως δε νομίζω να παραμείνει ένα και μόνο σόου για όλη του τη ζωή." είπε ο Bloys. 

Επομένως το HBO βλέπει αρκετά πιο ρεαλιστικά τα πλάνα του και δεν σχεδιάζει μια τύπου Disney Plus επέκταση του Game of Thrones. Μια φορά και έναν καιρό όμως, αξίζει να αναφέρουμε πως στα σκαριά υπήρχαν πέντε spinoff σειρές υπό ανάπτυξη και τελικά μία σώθηκε. Μάλιστα, μια από τις πέντε έφτασε στο στάδιο να γυριστεί και ένα πιλοτικό επεισόδιο, με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts, όμως ούτε αυτό το project προχώρησε. 

Το House of the Dragon όμως με πρωταγωνιστές τους Paddy Considine, Olivia Cooke, Matt Smith και Emma D'Arcy αναμένεται στο HBO στα μέσα του 2022

1 σχολιο(α)