Ο Jared Padalecki είναι ο διάδοχος του Chuck Norris στο πρώτο trailer του "Walker"

Πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο The CW για το reboot της σειράς
15 Δεκεμβρίου 2020 10:58
Ο Jared Padalecki είναι ο διάδοχος του Chuck Norris στο πρώτο trailer του "Walker"

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Jared Padalecki, μετά το Supernatural, θα είναι το reboot του Walker, Texas Ranger. Ο "Sam Winchester" θα πατήσει εκεί όπου πάτησε ο θρυλικός Chuck Norris και θα υποδυθεί τον εμβληματικό τεξανό σερίφη στην επερχόμενη σειρά του The CW, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Όμως, τώρα, έχουμε μια πρώτη ματιά στο "Walker" όπως θα ονομάζεται το νέο σόου δράσης, μέσα από το trailer που δημοσίευσε ο Padalecki στον Twitter λογαριασμό του:

Όσον αφορά την πλοκή του Walker, ο Padalecki θα υποδυθεί τον Cordell, έναν χήρο αστυνομικό που μαζί με τα δυο του παιδιά μετακομίζει στο Austin του Τέξας, έχοντας υπηρετήσει δύο χρόνια σε μυστική αποστολή. Τα φαντάσματα του παρελθόντος, όμως, και η υποψίες του πως μια συνωμοσία κρύβεται πίσω από τον θάνατο της γυναίκας του, θα τον ωθήσουν να αναζητήσει την αλήθεια.

Για την ιστορία, το αυθεντικό Walker, Texas Ranger κράτησε για 8 σεζόν στο CBS και αποτέλεσε μια cult επιτυχία για το τηλεοπτικό δίκτυο, καθώς ο Norris σέρβιρε...δικαιοσύνη στους αντιπάλους του με κλωτσιές από άλλον πλανήτη. 

Το Walker θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου 2021 στο The CW.