Η Hailee Steinfeld μπαίνει σε νέους μπελάδες στη 2η σεζόν του Dickinson (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται στις αρχές Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Apple TV Plus
15 Δεκεμβρίου 2020 08:53
Η Hailee Steinfeld μπαίνει σε νέους μπελάδες στη 2η σεζόν του Dickinson (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Apple TV Plus ετοιμάζεται πυρετωδώς για την 2η σεζόν του Dickinson, που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο, ενώ όπως μάθαμε η τηλεοπτική σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για το 3ο της κεφάλαιο. Η βιογραφική κωμωδία της Alena Smith επιστρέφει δριμύτερη με νέα δόση χιούμορ, με (φυσικά) έντονο το δραματικό στοιχείο και πλέον έχουμε το επίσημο trailer.

Το βίντεο που θα δείτε και εσείς παρακάτω ξεκινάει με την Emily και την Sue, η οποία αφότου παρότρυνε την Dickinson να γράψει και να τα μοιραστεί με τον κόσμο, επιτέλους εντάσσεται στην εφημερίδα του Sam Bowless, παρόλο που έχει τις αμφιβολίες της.

To Dickinson έρχεται με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Όσκαρ, Hailee Steinfeld, και διερευνά με τόλμη τους περιορισμούς της κοινωνίας, του φύλου και της οικογένειας από την προοπτική της επαναστατικής νέας ποιήτριας, Emily Dickinson. Το σόου δημιουργήθηκε και εκτελέστηκε από την Alena Smith σε μια παραγωγή της Steinfeld. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι εξής: Jane Krakowski, Toby Huss, Anna Baryshnikov, Ella Hunt και Adrian Blake Enscoe.

Η 2η σεζόν του Dickinson καταφθάνει στις 8 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Apple TV Plus. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.