Το Hulu θα γίνει το σπίτι των νέων ταινιών της 20th Century Fox

Την ώρα που το Star+ θα αποτελέσει το hub της ήδη υπάρχουσας ταινιοθήκης
13 Δεκεμβρίου 2020 19:19
Το Hulu θα γίνει το σπίτι των νέων ταινιών της 20th Century Fox

Το τι θα απογίνει όλος αυτός ο τεράστιος κατάλογος ταινιών της Fox, μάθαμε μέσα από το livestream της Disney, καθώς ο κολοσσός φρόντισε να τους βρει σπίτι. Και το όνομα αυτού, Star+, ένα νέο hub μέσα στην εφαρμογή του Disney+ όπου εκεί θα φιλοξενηθεί στις διεθνείς αγορές όλη η ταινιοθήκη του γιγαντιαίου στούντιο παραγωγής, με μερικά παραδείγματα να είναι τα Logan και Deadpool. 

Όταν το Disney Plus, λοιπόν, έρθει προς τα μέρη μας μέσα στο 2021 -το πότε ακριβώς δε διευκρινίστηκε- θα περιλαμβάνει σαν ξεχωριστό tile το Star+, το οποίο θα είναι προστατευμένο με κωδικό διασφαλίζοντας έτσι το περιεχόμενο μακριά από τα βλέμματα των νεαρών χρηστών της υπηρεσίας. 

 

Στις ΗΠΑ, όμως, η κατάσταση θα είναι λιγάκι διαφορετική καθώς το Hulu θα φιλοξενήσει τη νέα φουρνιά περιεχομένου των εν λόγω στουντιο της Fox. Επομένως, οι νέες πρωτότυπες ταινίες τους θα κυκλοφορούν μέσα από αυτό, δίνοντας έτσι στέγη σε ένα μεγάλο μέρος του καταλόγου της Fox. 

Μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουν περαιτέρω ανακοινώσεις σχετικά με τα νέα projects της 20th Century Studios και Searchlight.