Ένας πρώην "Doctor Who" στο cast του House of the Dragon του HBO

Το prequel σόου του Game of Thrones έκανε κι άλλες δυνατές προσθήκες στο cast
12 Δεκεμβρίου 2020 12:24
Ένας πρώην "Doctor Who" στο cast του House of the Dragon του HBO

Ζεσταίνει εντονότερα τις μηχανές του η παραγωγή του House of the Dragon στο HBO όσο πλησιάζει ο καιρός των γυρισμάτων. Η prequel σειρά του Game of Thrones προχώρησε σε τρεις δυνατές προσθήκες στο cast του, με το Variety να μεταδίδει πως πρόκειται για τους Matt Smith (Doctor Who, The Crown), Olivia Cooke (Sound of Metal) και Emma D'Arcy (Truth Seekers, Wanderlust). 

Ο πρώην Δόκτωρ θα υποδυθεί έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, τον Πρίγκιπα Daemon Targaryen, μικρότερο αδερφό του βασιλιά Viserys (Paddy Considine). Στην περιγραφή του χαρακτήρα του αναφέρει: Ένας ατρόμητος πολεμιστής και ιππέας δράκων, στις φλέβες του Daemon τρέχει το αληθινό αίμα του δράκου. Αλλά λένε πως κάθε φορά που γεννιέται ένας Targaryen, οι θεοί ρίχνουν ένα νόμισμα..."

H Cooke θα υποδυθεί την Alicent Hightower, Χέρι και κόρη του βασιλιά Otto Hightower, η οποία είναι και η πιο κοσμική κυρία των Επτά Βασιλείων. 

Τέλος, η D'Arcy θα παίξει την Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, πρωτότοκη κόρη του Viserys και καθαρόαιμη Βαλυριανή ιππέας δράκων. Φυσικά, η πλοκή του House of the Dragon θα μας μεταφέρει στην Χρυσή Εποχή του Οίκου των Targaryen. 

Στους δημιουργούς του σόου συγκαταλέγεται ο George R.R. Martin, μαζί με τον Ryan Condal, o οποίος μοιράζεται τα καθήκοντα του showrunner με τον βετεράνο του GoT, Miguel Sapochnik. Ο σκηνοθέτης μερικών εκ των επικότερων επεισοδίων του αυθεντικού σόου ανέλαβε να σκηνοθετήσει αρκετά από τα 10 επεισόδια του "House of the Dragon".

Tα γυρίσματα του σόου θα ξεκινήσουν μέσα στο 2021 ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα στα HBO και HBO Max μέσα στο 2022.