Δύο νέες σειρές στο σύμπαν των Cars και Up έρχονται στο Disney Plus

Εμπλουτίζονται τα franchise της εταιρίας
11 Δεκεμβρίου 2020 21:06
Δύο νέες σειρές στο σύμπαν των Cars και Up έρχονται στο Disney Plus

Η Disney έκανε πολλές ανακοινώσεις τις τελευταίες ώρες, αφού εκτός από το πρώτο επικό trailer του “Loki” και την αποκάλυψη του “Lightyear”, γνωστοποίησε ότι έρχονται ακόμη τρεις σειρές στην υπηρεσία της. Συγκεκριμένα, στα σκαριά βρίσκονται τα σόου των “Cars” και “Up” και θα προβληθούν μέσα από το Disney Plus, καθώς και το "Win or Lose".

Συγκεκριμένα, μέσα από την παρουσίαση της εταιρίας από τον Pete Docter, ανακοινώθηκε το “Dug Days” μια σειρά κινουμένων σχεδίων που θα έρθει το φθινόπωρο του 2021 από τον σκηνοθέτη του  “Forky Asks a Question” και συν-δημιουργό της ταινίας Up, Bob Peterson. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι θα δούμε μια συναρπαστική περιπέτεια με το αξιολάτρευτο σκυλάκι τον Dug, που αν δεν το γνωρίζατε ο Peterson είχε δανείσει τη φωνή του χαρακτήρα στην ταινία.

Η 2η σειρά που θα έρθει λαμβάνει χώρα στο σύμπαν των διάσημων “Cars”, αλλά δεν αποκαλύφθηκε ακόμη πώς θα ονομάζεται. Το μόνο που μάθαμε είναι ότι ο Κεραυνός ΜακΚουίν και ο "Μπάρμπας" ετοιμάζονται για ένα μεγάλο ταξίδι σε όλη τη χώρα και θα συναντήσουν νέους χαρακτήρες. Αυτό το σόου θα έρθει το φθινόπωρο του 2022 αποκλειστικά στο Disney Plus.

Τέλος, η Disney δεν έμεινε μόνο σε αυτές τις ανακοινώσεις, καθώς αποκάλυψε και το “Win or Lose”. Ένα σόου των είκοσι λεπτών που ακολουθεί μια ομάδα μαθητών που είναι έτοιμη να πάρει ένα πρωτάθλημα στο softball. Κάθε επεισόδιο θα δείχνει και έναν διαφορετικό χαρακτήρα και αναμένεται να την δούμε το φθινόπωρο του 2023.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.