Πρώτο καταιγιστικό trailer για το The Falcon and the Winter Soldier - Μάθαμε και ημερομηνία πρεμιέρας

Αυτήν την ασπίδα ποιος θα την κληρονομήσει τελικά;
11 Δεκεμβρίου 2020 12:51
Πρώτο καταιγιστικό trailer για το The Falcon and the Winter Soldier - Μάθαμε και ημερομηνία πρεμιέρας

Η Disney στο πλαίσιο του Investor's Day, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το άκρως αναμενόμενο The Falcon and The Winter Soldier, όπου έγινε γνωστό πως θα προβληθεί τελικά τον ερχόμενο Μάρτιο. Πρόσφατα, κιόλας έλαβε καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού, μιας και αρχικά θα αποτελούσε αυτό το πρώτο σόου της Marvel στο Disney+ και όχι το WandaVision. Η σειρά θα μας μεταφέρει στις νέες περιπέτειες των Anthony Mackie (Falcon) και Sebastian Stan (Winter Soldier) μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame

Από τις πρώτες σκηνές το βάρος της κληρονομιάς της ασπίδας του Captain America θα απασχολήσει βαθύτατα τον Falcon και όπως ακούγεται να λέει "η κληρονομιά αυτής της ασπίδας είναι μπερδεμένη". Το σίγουρο είναι πως υπόσχεται καταιγιστική δράση κινηματογραφικών προδιαγραφών όπως θα δείτε στο παρακάτω "first look" trailer. 

Για το σόου που θα έχει έντονα vibes από το "Winter Soldier" θα επιστρέψει ο Daniel Brühl ως Baron Zemo και η Emily VanCamp ως Sharon Carter aka Agent 13, ενώ ο Wyatt Russell θα υποδυθεί τον αινιγματικό US Agent (φωτό). Αυτό είναι και το πρώτο επίσημο poster του άκρως αναμενόμενου σόου έξι επεισοδίων της Marvel. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios)

 

To The Falcon and the Winter Soldier θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη συχνότητα του Disney Plus στις 19 Μαρτίου 2021