Η Ahsoka αποκτά την δική της Star Wars σειρά μαζί με μια ακόμη spinoff του "Mandalorian"

Ρίξτε μια πρώτη ματιά στο "The Bad Batch" και σε ένα σωρό ακόμη σειρές
11 Δεκεμβρίου 2020 08:45
Η Ahsoka αποκτά την δική της Star Wars σειρά μαζί με μια ακόμη spinoff του "Mandalorian"

Στο πλαίσιο του Disney Investors Day 2020 έγιναν ένα σωρό ανακοινώσεις για την επέκταση του σύμπαντος του Star Wars. Ανάμεσα στις σειρές που ανακοίνωσε η Kathleen Kennedy, επικεφαλής της Lucasfilm, ήταν δύο spinoffs του The Mandalorian, τα οποία μάλιστα θα κάνουν και crossover μεταξύ τους, μιας και διαδραματίζονται στο ίδιο timeline.

Η πρώτη είναι το "Ahsoka" και όπως προδίδει το όνομά της είναι η σειρά που θα πρωταγωνιστεί η αγαπημένη Jedi του κοινού με την Rosario Dawson να την υποδύεται. Άλλωστε οι αντιδράσεις ήταν θετικότατες από το live-action ντεμπούτο της ηρωίδας στη 2η σεζόν του Mandalorian:

Η δεύτερη είναι το Rangers of the New Republic που κατά πάσα πιθανότητα θα πιαστεί με μια πλοκή που ξεκίνησε εντός της 2ης σεζόν του The Mandalorian με την Cara Dune της Gina Carano, αν και δε δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες επ'αυτού:

 

Επίσης, η Lucasfilm έδωσε μια πρώτη γεύση από το Star Wars: The Bad Batch, το spinoff του "Clone Wars" που γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως θα έρθει κάποια στιγμή. Σε αυτή τη νέα animated σειρά θα δούμε τη δυσλειτουργική αλλά πανίσχυρη ομάδα κλώνων σε νέες περιπέτειες. Θα κάνει ντεμπούτο σύντομα στο Disney Plus:

 

Το Star Wars: Visions θα είναι μια νέα προσπάθεια της Lucasfilms Animation να παντρέψει το σύμπαν του George Lucas με τον κόσμο των anime. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως το Star Wars έχει βαθιά κρυμμένες τις ρίζες του στην ιαπωνική κουλτούρα των samurai. Το "Visions" λοιπόν θα είναι μια νέα πρωτότυπη σειρά κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, όπου μερικοί από τους καλύτερους δημιουργούς anime θα ζωντανέψουν ιστορίες του σύμπαντος, για το Disney Plus μέσα στο 2021. 

Και τέλος, η Lucasfilm Animation μαζί με την ILM θα συνεργαστούν για μια σπέσιαλ ταινία κινουμένων σχεδίων για το Disney Plus. Το Star Wars: A Droid Story είναι γεγονός και θα μας συστήσει σε ένα νέο droid ήρωα, που θα τον καθοδηγήσουν οι δάσκαλοι του είδους, R2-D2 και C-3PO σε μια επική περιπέτεια. 

 Το μέλλον του Star Wars διαγράφεται λαμπρό και γεμάτο με περιεχόμενο στο Disney Plus, ικανό για να κρατήσει όλους τους fans κολλημένους στις οθόνες για τα επόμενα χρόνια.