O Nicolas Cage σε νέα σειρά στο Netflix αναζητά πώς προήλθαν οι βρισιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια σειρά ντοκιμαντέρ υψηλού επιπέδου για την ιστορία αυτών των λέξεων
10 Δεκεμβρίου 2020 10:31
O Nicolas Cage σε νέα σειρά στο Netflix αναζητά πώς προήλθαν οι βρισιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Μερικές φορές το να φιλοσοφείς σε προφανή ζητήματα έχει και τη χάρη του, μπορεί να ανακαλύψεις κάτι που δεν ήξερες πριν σε ένα τόσο κοινό θέμα. Αυτό ακριβώς θα αναζητήσει ο Nicolas Cage σε μια νέα κωμικού χαρακτήρα μίνι σειρά ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει μαζί με το Netflix. Ο λόγος για το "History of Swear Words" και όπως δηλώνει ο προφανής τίτλος, ο διάσημος ηθοποιός θα αναζητήσει την αλήθεια και την προέλευση όλων αυτών των λέξεων που έχουν επηρεάσει θετικά και αρνητικά την κουλτούρα μας, την επιστήμη και τον πολιτισμό...δηλαδή τις βρισιές.

Τύφλα να έχει ο Μπαμπινιώτης δηλαδή στην προκειμένη και από τη σειρά ντοκιμαντέρ για τις ιστορίες των βρισιών θα περάσουν πολλοί καλεσμένοι όπως οι: Joel Kim Booster, DeRay Davis, Open Mike Eagle, Nikki Glaser, Patti Harrison, London Hughes, Jim Jefferies, Zainab Johnson, Nick Offerman, Sarah Silverman, Baron Vaughn, και Isiah Whitlock Jr. 

Την παραγωγή της σειράς ανέλαβε το Funny or Die και η B17 Entertainment. Ο πρώτος κανονικός τηλεοπτικός ρόλος του Cage θα είναι στην δραματοποιημένη σειρά του Netflix για τον "Tiger King" (μη το μπερδεύετε με το ντοκιμαντέρ) όπου θα υποδυθεί τον εν λόγω χαρακτήρα. 

Το "History of Swear Words" θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου 2021 στο Netflix και παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer.