Η νέα αφίσα του “WandaVision” θέλει να σας μεταφέρει στα παλιά

Μια άλλη εποχή στο MCU!
05 Δεκεμβρίου 2020 14:25
Η νέα αφίσα του “WandaVision” θέλει να σας μεταφέρει στα παλιά

Το MCU παρόλο που είδε πολλές αλλαγές όσον αφορά τις πρεμιέρες των νέων ταινιών μέσα στη χρονιά, ετοιμάζεται να συνεχιστεί και μάλιστα πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε. Την αρχή θα κάνει η τηλεοπτική σειρά του Disney Plus, WandaVision, το οποίο αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα. Η Marvel ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς και θέλει να μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή, βγαλμένη από τα 50s.

Τώρα, το επίσημο Twitter account της σειράς, δημοσίευσε μια ολοκαίνουργια αφίσα, που μας προετοιμάζει για τις νέες περιπέτειες της Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) και του Vision (Paul Bettany). Οι δύο τους πρόκειται να ζήσουν μια "φυσιολογική" ζωή που θυμίζει παλιό, κλασσικό sitcom των 50s, μετά από τα γεγονότα των Avengers: Infinity War και Endgame.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Στο cast εκτός των Paul Bettany και Elizabeth Olsen, θα δούμε και τους Kathryn Hahn, Randall Park, Kat Dennings και Teyonah Parris. Να θυμίσουμε πως τα γεγονότα του WandaVision θα συνδέονται απευθείας με αυτά του πολυαναμενόμενου "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαρτίου του 2022.

Το WandaVision αναμένεται να προβληθεί στις 15 Ιανουαρίου μέσα από το Disney Plus.