Μεγάλα ονόματα για το cast του Hawkeye - Ανάμεσά τους η Florence Pugh του Black Widow

Και οι φήμες πως θα είναι η νέα Black Widow παίρνουν φωτιά
05 Δεκεμβρίου 2020 11:04
Μεγάλα ονόματα για το cast του Hawkeye - Ανάμεσά τους η Florence Pugh του Black Widow

Μερικα 24ωρα μετά τα πρώτα πλάνα από το πλατό του Hawkeye και την έμμεση αποκάλυψη ότι η Hailee Steinfeld θα υποδυθεί την Kate Bishop, την οποία είδαμε κιόλας με το τόξο της, έγιναν μερικές προσθήκες στο cast της σειράς. Όπως μεταδίδει το Variety προστέθηκαν έξι ηθοποιοί στο σόου, με το πιο τρανταχτό όνομα να είναι αυτό της Florence Pugh, η οποία θα υποδυθεί την Yelena Belova στο Black Widow (Μάιος 2021). 

Κάπως έτσι άναψαν ξανά οι φήμες πως η Pugh θα υποδυθεί τη νέα Black Widow καθώς, αναπόφευκτα λόγω και των όσων συνέβησαν στο Avengers: Endgame, η Scarlett Johansson θα αποσυρθεί από το MCU. 

Πέραν αυτής, θα δούμε τη Vera Farmiga των Conjuring, αλλά και τον Tony Dalton, που απολαμβάνουμε ως Lalo Salamanca στο Better Call Saul. Τα υπόλοιπα ονόματα που συμπληρώνουν τις προσθήκες είναι οι Fra Free, Alaqua Cox και Zahn McClarnon. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, η Farmiga θα παίξει την μητέρα της Kate, Eleanor Bishop. Ο Dalton θα παίξει τον Jack Duquesne aka Swordsman, ο οποίος αποτελεί τον μέντορα του Hawkeye και στα comics αμφιταλαντεύεται μεταξύ καλού και κακού. Ο Fee θα παίξει τον χαρακτήρα ονόματι Kazi, τον οποίο οι fans των comics θα γνωρίζουν και ως Clown. 

Τέλος, η Cox θα παίξει την Maya Lopez aka "Echo" μια κωφή ηρωίδα που έχει την ικανότητα να αντιγράφει τις κινήσεις των αντιπάλων της, ενώ ο McClarnon θα παίξει τον πατέρα της, William Lopez aka "Crazy Horse".