Πλάνα από τα γυρίσματα του Hawkeye με τους Jeremy Renner και Hailee Steinfeld (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι κάμερες ρολάρουν εδώ και μερικές μέρες στη Νέα Υόρκη για το σόου του Disney+
03 Δεκεμβρίου 2020 12:05
Πλάνα από τα γυρίσματα του Hawkeye με τους Jeremy Renner και Hailee Steinfeld (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά τα απανωτά teasers που είχε αναρτήσει ο Jeremy Renner στο Instagram του, ήταν φανερό πως τα γρανάζια της παραγωγής του Hawkeye κινούνταν και πάλι, μετά τη διακοπή τους λόγω της πανδημίας. Πρόκειται για μια από τις παραγωγές της Marvel Studios για λογαριασμό του Disney+ που θα εμβαθύνει σε έναν χαρακτήρα που οι ταινίες δεν τα κατάφεραν και τόσο. 

Ο Clint Barton aka Hawkeye στην προκειμένη θα εκπαιδεύσει την διάδοχό του, την γνωστή για τους comic fans, Kate Bishop, την οποία στην προκειμένη θα υποδυθεί και επίσημα η Hailee Steinfeld. Γιατί επίσημα; Καθώς εθεάθη στο πλάι του Renner στα γυρίσματα της σειράς που διεξάγονται αυτόν τον καιρό στη Νέα Υόρκη. Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που κυκλοφορεί στα social media μπορείτε να το δείτε παρακάτω, με την Steinfeld να κρατάει μάλιστα τόξο ενώ και ενδυματολογικά φέρει το εμβληματικό μωβ της ηρωίδας. 

Επίσης δημοσιεύτηκε και ένα βίντεο από την ίδια σκηνή μέσα από το πλατό του Hawkeye, στην οποία φαίνεται να τη συντροφεύει ένας σκύλος, που πιθανότατα να είναι η MCU βερσιόν του "Lucky the Pizza Dog". 

Ακόμη δεν είναι γνωστό το πότε θα προβληθεί το Hawkeye στο Disney+ την ώρα που μόλις ξεκίνησαν τα γυρίσματά του και εν μέσω της απρόβλεπτης πανδημίας.