Ο θρύλος του ληστή Lupin ζωντανεύει ξανά μέσα από το Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διάσημος χαρακτήρας του Maurice Leblanc επιστρέφει
03 Δεκεμβρίου 2020 11:52
Ο θρύλος του ληστή Lupin ζωντανεύει ξανά μέσα από το Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την επερχόμενή του τηλεοπτική σειρά, “Lupin”. Πρόκειται για τον χαρακτήρα που εμπνεύστηκε ο Maurice Leblanc το 1905 στο “The Arrest of Arsène Lupin”, ενώ πολύ αργότερα προέκυψε και το σόου κινουμένων σχεδίων, Lupin III. Η σειρά, λοιπόν, εμπνέεται από τον εμβληματικό κλέφτη και μάστερ στις μεταμφιέσεις και υπόσχεται να σας καθηλώσει.

Στην πλοκή πρόκειται να δούμε τη ζωή του Assane Diop που η ζωή του γύρισε ανάποδα ύστερα από το χαμό του πατέρα του και καταδικάστηκε για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. 25 χρόνια μετά, θα εμπνευστεί από τον Arsène Lupin για να εκδικηθεί μια πλούσια οικογένεια γι’ αυτή την αδικία.

Στη σειρά, που δημιουργήθηκε από τον George Kay και τον François Uzan, πρωταγωνιστεί ο Omar Sy (The Intouchables) ως Assane Diop και μαζί του θα βρίσκονται οι Vincent Londez, Shirine Boutella και Nicole Garcia.

Το Lupin θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 8 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.