Τα τελευταία επεισόδια του Vikings θα έρθουν πρώτα στο Amazon Prime (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζί με ένα χαοτικό νέο trailer για το φινάλε του σόου
03 Δεκεμβρίου 2020 10:49
Τα τελευταία επεισόδια του Vikings θα έρθουν πρώτα στο Amazon Prime (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια απρόσμενη και ασυνήθιστη συμφωνία ήρθε το History Channel με την Amazon για την κυκλοφορία των εναπομείναντων επεισοδίων της 6ης και τελευταίας σεζόν του Vikings. Πρόκειται επί της ουσίας για συμφωνία "Α' προβολής" στο Amazon Prime Video και των 10 τελευταίων επεισοδίων ταυτόχρονα που θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου σε ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Αυστρία και Ιρλανδία. Άγνωστο εάν ισχύει το ίδιο και για το ελληνικό Amazon Prime Video. 

Η κίνηση αυτή έγινε την ώρα που το History Channel, που αποτελεί δημιουργός και "σπίτι" της σειράς, μαζί με την εταιρία όπου ανήκει, A+E Networks, απομακρύνεται από τις παραδοσιακές τηλεοπτικές σειρές και θα εστιάσει σε μεγαλύτερης κλίμακας μίνι σειρές. 

Ακόμη πιο παράξενη αυτή την κίνηση κάνει το γεγονός πως εδώ και καιρό το Netflix ετοιμάζει το spinoff σόου του σύμπαντος με τίτλο "Vikings: Valhalla".  

Παράλληλα με την ανακοίνωση όμως, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο συγκλονιστικό trailer για το επικό φινάλε των Vikings, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.