"Φέρτε πίσω τον Daredevil" - Οι fans πιέζουν την Marvel Studios στα social media

Τώρα που τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δικαιώματα επέστρεψαν στα χέρια της Marvel Studios
01 Δεκεμβρίου 2020 11:43
"Φέρτε πίσω τον Daredevil" - Οι fans πιέζουν την Marvel Studios στα social media

Η 29η Νοεμβρίου ήταν η μέρα που τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δικαιώματα του Daredevil επέστρεψαν στα χέρια της Marvel Studios, μετά την λύση της συνεργασίας με το Netflix. Η συμφωνία μεταξύ των δύο κολοσσών ανέφερε πως η Marvel δε μπορούσε να χρησιμοποιήσει σε δικές της παραγωγές τον Matt Murdock, μέχρι να σπάσει το διετές εμπάργκο από την διακοπή της σειράς (29 Νοεμβρίου 2018).

Έκτοτε οι fans πιέζουν ασταμάτητα την Marvel Studios να αναβιώσει τον τυφλό ήρωα σε σημειο που διεξάγεται μια οργανωμένη καμπάνια μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, η οποία "τρέχει" με το hashtag #SaveDaredevil. Μάλιστα, δίνονται και ειδικές οδηγίες ούτως ώστε να αποκτήσει το μέγιστο δυνατό engagement, προτρέποντας τους fans να αφήνουν παντού like, να κάνουν σχόλια ή retweets με το εν λόγω hashtag. 

Έκτοτε πολλοί καλλιτέχνες επαγγελματίες και μη έχουν βάλει και αυτοί το λιθαράκι τους στην καμπάνια ούτως ώστε να επιστρέψει ο "Διάβολος του Hell's Kitchen", όπως ο γνωστός για τα επικά fan arts του, Bosslogic:

Σαφώς και όλοι δεν επιθυμούν να γίνει recast των πρωταγωνιστών, πόσο μάλλον του εξαιρετικού στον ρόλο του Matt Murdock, Charlie Cox, ο οποίος σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει να χαίρεται την υποστήριξη που λαμβάνει μέσα από τα social media. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν οι fans προκαλέσουν την επιστροφή του Daredevil νωρίτερα από το αναμενόμενο και πώς θα είναι αυτή τώρα που ο Matt Murdock θα αποτελεί κομμάτι του ευρύτερου MCU