Η νέα αφίσα του Euphoria μάς προετοιμάζει για τα δύο σπέσιαλ επεισόδια

Πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου
26 Νοεμβρίου 2020 09:39
Η νέα αφίσα του Euphoria μάς προετοιμάζει για τα δύο σπέσιαλ επεισόδια

Πλησιάζουμε σιγά σιγά στο πρώτο μέρος από τα δύο ολοκαίνουργια σπέσιαλ επεισόδια του Euphoria, μιας σειράς του HBO που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, αποσπώντας μάλιστα και τρία βραβεία Emmy. Η 2η σεζόν είναι καθ’ οδόν, όμως πριν από αυτήν, οι θεατές θα παρακολουθήσουν δύο νέα επεισόδια, με το πρώτο το εορταστικό να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι το πρώτο σπέσιαλ επεισόδιο θα ονομάζεται “Trouble Don’t Last Always’, όμως όπως όλα δείχνουν η ονομασία του άλλαξε. Η διάσημη ηθοποιός, Zendaya, έδωσε στο φως της δημοσιότητας μια νέα αφίσα με την Rue, υπενθυμίζοντάς μας ότι «αυτή δεν είναι η 2η σεζόν». To 2ο κεφάλαιο είναι στα σκαριά, αλλά τα γεγονότα που θα δούμε στα σπέσιαλ επεισόδια θα γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των δύο σεζόν.

Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου, θα ονομάζεται πολύ απλά: “Part 1: Rue”. Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Τέλος, η σύνοψη του πρώτου επεισοδίου αποκαλύπτει πως θα δούμε τη Rue να γιορτάζει τα Χριστούγεννα, μετά τη σκηνή στο σταθμό όπου την άφησε η Jules και ξανακύλησε. Επίσης, θα εμφανιστεί ο Colman Domingo που υποδύεται τον Ali.

Τα 1ο σπέσιαλ επεισόδιο του Euphoria αναμένεται στις 6 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σόου του HBO μείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics.