Ο Jeremy Renner ετοιμάζεται εντατικά για το Hawkeye (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έτοιμος o 49χρονος ηθοποιός να φορέσει τη (νέα;) στολή του
24 Νοεμβρίου 2020 19:53
Ο Jeremy Renner ετοιμάζεται εντατικά για το Hawkeye (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από την έντονη παρουσία του στα social media φαίνεται πως ο Jeremy Renner ετοιμάζεται πυρετωδώς να επιστρέψει στον ρόλο του Clint Barton για χάρη της σειράς Hawkeye του Disney+. Η κινητικότητα μάλιστα είναι τέτοια που αφήνει να εννοηθεί πως είτε ήδη γυρίζεται κάτω από άκρα μυστικότητα είτε γίνονται κάποιες διαδικασίες πριν μπουν στο πλατό. 

Ο 49χρονος ηθοποιός ανήρτησε ένα Story στον Instagram λογαριασμό του σήμερα όπου φαίνεται με εκδορές και χτυπήματα στο πρόσωπο, που σημαίνει ότι σίγουρα κάτι ψήνεται παρασκηνιακά:

Πριν από μερικές μέρες χρειάστηκε να του φορέσουν έναν γύψο για να του πάρουν το ομοίωμα του κεφαλιού του και το ανήρτησε στο Instagram του. Μια διαδικασία που παίρνει πάρα πολλές ώρες και μάλλον θα χρησιμοποιηθεί για τη νέα του στολή που θα είναι πιο κοντά σε αυτήν των comics και λογικά θα ενσωματώνει κάποια μάσκα. Πάντως, μέχρι και ο Josh Brolin του συμπαραστάθηκε στα σχόλια λέγοντάς του πως είναι "Παράνοια" αυτό που πέρασε:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Όσον αφορά την πλοκή του γνωρίζουμε ότι θα προπονήσει την διάδοχό του δηλαδή την Kate Bishop, την οποία στην προκειμένη θα ενσαρκώσει η ταλαντούχα Hailee Steinfeld, βάσει παλαιότερου ρεπορτάζ. 

Αυτοί είναι οι τίτλοι αρχής του Hawkeye που είχαν αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της San Diego Comic-Con πέρυσι:

Ισως το show προσπαθήσει να συμπληρώσει αρκετά από τα κενά που υπάρχουν στην ιστορία του Clint Barton, όπως το πώς έγινε Ronin και τον είδαμε σαν samurai στο Avengers: Endgame. Τουλάχιστον, μέσα από το Black Widow θα μάθουμε τι συνέβη τελικά με αυτόν και την Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) στη Βουδαπέστη. 

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το Hawkeye θα κυκλοφορήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων στη συχνότητα του Disney+ μέσα στο 2021.