Το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν του The Umbrella Academy κλείνει το μάτι στους fans

Ο showrunner, Steve Blackman, έριξε ένα teaser στο Instagram
24 Νοεμβρίου 2020 10:49
Το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν του The Umbrella Academy κλείνει το μάτι στους fans

Με το φινάλε της 2ης σεζόν του The Umbrella Academy να κλείνει πάλι με ένα cliffhanger που άφησε τους θεατές με ανοιχτό το στόμα, τα ερωτήματα για το τι θα γίνει στην επόμενησεζόν  είναι πολλά μιας και το lore διευρύνεται και αγγίζει ακόμη περισσότερο τα comics.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

Στο φινάλε οι Hargreeves κατάφεραν να γυρίσουν πίσω στο παρόν όπου ανήκαν, όμως αντιλήφθηκαν ότι το timeline τους άλλαξε άρδην. Μόλις έφτασαν στο αρχηγείο της Ακαδημίας της Ομπρέλας είδαν τόσο τον Ben όσο και τον πατέρα τους, Reginald ζωντανούς και στη θέση τους υπήρχε το "Sparrow Academy". Τώρα ο showrunner, Steve Blackman, θέλησε να κλείσει το μάτι στους fans της σειράς για αυτά που θα ακολουθήσουν και αποκάλυψε το όνομα του πρώτου επεισοδίου της 3ης σεζόν μέσα από το Instagram του:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Blackman (@steveblackmantv)

"Meet the Family", λοιπόν, ο τίτλος κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ακαδημίες θα γνωριστούν καλύτερα και το εάν θα...ταιριάξουν είναι ένα εντελώς διαφορετικό ερώτημα. Πάντως, το πιο σίγουρο είναι πως θα κοντραριστούν μιας και η Sparrow Academy μοιάζει σαν τους κακούς σωσίες της Umbrella Academy. 

Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του The Umbrella Academy αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2021, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί ημερομηνία πρεμιέρας ακόμα από το Netflix