Ατελείωτο τρολάρισμα για την γκάφα στο νεότερο επεισόδιο του The Mandalorian (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά την κούπα του Game of Thrones έχουμε το μέλος της παραγωγής του "Mandalorian"
23 Νοεμβρίου 2020 10:54
Ατελείωτο τρολάρισμα για την γκάφα στο νεότερο επεισόδιο του The Mandalorian (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θα θυμάστε τον χαμό που είχε προκαλέσει και τα εκατομμύρια απολαυστικά σχόλια στο Twitter όταν σε επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones εμφανίστηκε ένας καφές των Starbucks. Η ιστορία επαναλαμβάνεται κατά μία έννοια καθώς το ίντερνετ απολαμβάνει να τρολάρει τέτοιες γκάφες, όπως αυτή που κατέληξε στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της 2ης σεζόν του The Mandalorian.

(ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ SPOILERS)

Συγκεκριμένα, η γκάφα συνέβη στο Chapter 12 ονόματι "The Siege" σε ένα σημείο όπου οι Greef Carga (Carl Weathers), Cara Dune (Gina Carano) και ο Mando (Pedro Pascal) εισβάλλουν σε μια παλιά βάση της Αυτοκρατορίας. Εν μέσω μια ανταλλαγής πυρών με μερικούς Imperials στην αριστερή άκρη της σκηνής φαίνεται ένα μέλος της παραγωγής να είναι κολλημένο στον τοίχο, προσπαθώντας μάλλον να αποφύγει να φανεί στο πλάνο. Κάτι που προφανώς δεν έγινε και οι Star Wars fans το εντόπισαν με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Εκτός από τα αμέτρητα tweets που εντόπισαν και σχολίασαν καυστικά το λάθος αυτό της παραγωγής, ένας καλλιτέχνης ονόματι Jordan Delgadillo, τήρησε μια παράδοση της σειράς. Αυτή θέλει μετά το τέλος κάθε επεισοδίου να κυκλοφορούν τα αντίστοιχα character posters στα social media από χαρακτήρες που μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε και έτσι το ανώνυμο μέλος της παραγωγής με το τζιν παντελόνι και τη γκρι μπλούζα, απέκτησε και το δικό του:

Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει κάποιο μετέπειτα μοντάζ και διορθωθεί αυτό το λάθος, που θα είναι εκεί για να μας θυμίζει ότι αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες ή και στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές του Χόλιγουντ.