Το Black Lightning θα βάλει οριστικά "τελεία" με την 4η σεζόν του

Ανακοινώθηκε επίσημα από το The CW
22 Νοεμβρίου 2020 13:51
Το Black Lightning θα βάλει οριστικά "τελεία" με την 4η σεζόν του

Μετά το Supergirl, το The CW πρόκειται να ολοκληρώσει ακόμη ένα σόου του και συγκεκριμένα, μαζί με την 4η σεζόν του, το Black Lightning θα πει οριστικό αντίο στους τηλεθεατές μέσα στο 2021. Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα από το αμερικανικό δίκτυο, αν και πρόσφατα είχε αποκαλύψει ότι προχωράει με τις σειρές, με το Painkiller να βρίσκεται στα σκαριά.

Το 4ο κεφάλαιο του εμβληματικού χαρακτήρα της DC αναμένεται στις αρχές του 2021 με τον showrunner, Salim Akil, να ευχαριστεί το cast και όλους όσους δούλεψαν πάνω σε αυτό το project.

Όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά το ταξίδι του Black Lightning, ήξερα ότι ο Jefferson Pierce και η οικογένειά του ήταν μια μοναδική προσθήκη στο “superhero” genre. Η αγάπη που έδειξαν οι fans των κόμικς απ’ όλο τον κόσμο στη σειρά ήταν αμέτρητη.

Ευχαριστούμε τους εκπληκτικούς ηθοποιούς, τους σεναριογράφους και φυσικά όλο το crew που έκανε τα αδύνατα δυνατά. Είμαι απίστευτα περήφανος γι’ αυτό που καταφέραμε, φέρνοντας την πρώτη αφρικανοαμερικάνικη οικογένεια των DC ηρώων στη μικρή οθόνη.

Εσείς παρακολουθείτε το Black Lightning; Πείτε μας στα σχόλια!