O "Freddy Krueger" στο Stranger Things 4 μαζί με πολλά νέα ονόματα στο cast (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα τσούρμο νέους χαρακτήρες θα γνωρίσουμε στη 4η σεζόν
20 Νοεμβρίου 2020 19:58
O "Freddy Krueger" στο Stranger Things 4 μαζί με πολλά νέα ονόματα στο cast (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ετοιμαστείτε να γνωρίσουμε πολλούς νέους χαρακτήρες -κατοίκους και μη- του Hawkins της Indiana στην άκρως αναμενόμενη 4η σεζόν του Stranger Things. Το Netflix, μέσα από τους social media λογαριασμούς του διάσημου σόου ανακοίνωσε όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία αλλά... οχτώ νέα πρόσωπα για το cast της επερχόμενης σεζόν, όπου ο πιο γνωστός εξ αυτών είναι φυσικά ο Robert Englund, που υποδύθηκε την θρυλική δολοφονική φιγούρα των '80s τον θρυλικό "Freddy Krueger" στις ταινίες "Nightmare on Elm Street".

Το δεύτερο πιο ηχηρό όνομα είναι ο "Jaqen H'ghar" του Game of Thrones, δηλαδή ο Tom Wlaschiha που θα υποδύθεί τον Dmitri, έναν Ρώσο φύλακα που θα γίνει φίλος με τον Hopper.

Το post που ουσιαστικά μας συστήνει στα νέα μέλη του cast, αναλυτικά με τους ρόλους που θα υποδυθούν και τις φωτογραφίες τους -σε ανάποδη διάταξη παρακαλώ γιατί είμαστε στο Upside Down:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stranger Things (@strangerthingstv)

O Englund θα υποδυθεί τον Victor Creel, ένας διαταραγμένο και τρομακτικό άνδρα που βρίσκεται έγκλειστος σε μια ψυχιατρική κλινή για έναν φρικτό φόνο τη δεκαετία του '50. 

Ο Jamie Campbell Bower θα παίξει τον Peter Ballard, έναν καλοσυνάτο άνθρωπο που δουλεύει τακτικά στην ψυχιατρική κλινική. 

Ο σερβικής καταγωγής ηθοποιός Djuricko θα υποδυθεί τον δεύτερο Ρώσο χαρακτήρα, ονόματι Yuri, ο οποίος δουλεύει ως λαθρέμπορος, λατρεύει το ζεστό χρήμα και τα κρύα αστεία. 

Ο Sherman Augustus θα είναι ο Lt. Colonel Sullivan: ένας κλασικός στρατιωτικός με τετράγωνη λογική που πιστεύει πως ξέρει πώς να σταματήσει το "κακό" που έχει επέλθει στο Hawkins. 

Ο Mason Dye θα είναι ο Jason Carver, ο κλασικός γόης και πλουσιόπαιδο που βγαίνει με το φημισμένο κορίτσι του Λυκείου. 

Ο Eduardo Franco θα παίξει τον Argyle, έναν "stoner" τυπά, που δουλεύει ως πιτσαδόρος και θα γίνει το νέο φιλαράκι του Jonathan (Charlie Heaton). 

Και τέλος ο Joseph Quinn θα υποδυθεί τον Eddie Munson, έναν "τσάκαλο" μεταλά που θα συναντούσε κανείς στα '80s και είναι ο πρόεδρος του The Hellfire Club, της επίσημης D&D λέσχης του Λυκείου του Hawkins. 

Αν όλα πάνε καλά -πανδημίας επιτρέποντος- τα γυρίσματα θα τελειώσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Το καλύτερο σενάριο ίσως φέρει το Stranger Things 4 στη "συχνότητα" του Netflix προς τα τέλη του 2021 ή τις αρχές του 2022.