Η 2η σεζόν του For All Mankind του Apple TV+ απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας

Η σειρά εναλλακτικής ιστορίας επιστρέφει τον ερχόμενο Φεβρουάριο
20 Νοεμβρίου 2020 08:44
Η 2η σεζόν του For All Mankind του Apple TV+ απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας

Παρά το ότι είχε κυκλοφορήσει ένα πρώτο trailer τον περασμένο Ιούλιο για την 2η σεζόν του For All Mankind, λόγω της πανδημίας, δεν δόθηκε τότε ημερομηνία πρεμιέρας. Όμως τώρα η Apple είναι έτοιμη και έτσι ανακοίνωσε πως το η δραματική σειρά φαντασίας θα επιστρέψει στην streaming υπηρεσία της στις 19 Φεβρουαρίου του 2021.

Δείτε το σχετικό teaser που μάς προετοιμάζει για "την επόμενη εποχή" του σόου:

Η πλοκή θα συνεχίσει στο εναλλακτικό 1983 όπου η εξερεύνηση του διαστήματος έχει μπει σε μια νέα στρατιωτικοποιημένη εποχή, με την ένταση του μεταξύ ΗΠΑ και Σοβιετικής Ένωσης να βρίσκεται στο ζενίθ της εν μέσω του Ψυχρού Πολέμου. Οι δύο υπερδυνάμεις θα κινηθούν πλέον για να κατακτήσουν περιοχές της Σελήνης πλούσιες σε ορυκτά και πόρους. Την ώρα που η NASA στρατιωτικοποιείται και επίσημα, κάποιοι θα το παλέψουν, ενώ κάποιοι άλλοι θα το εκμεταλλευθούν προς όφελός τους, ωθώντας την κόντρα στα πρόθυρα ενός πυρηνικού πολέμου. 

Οι αστέρες της πρώτης σεζόν δηλαδή οι: Joel KinnamanMichael DormanSarah JonesShantel VanSantenWrenn SchmidtJodi BalfourKrys Marshall, και Sonya Walger θα επιστρέψουν κανονικά. Θα υπάρξουν όμως τρεις νέες προσθήκες στο cast αυτές των Cynthy Wu (Holidate), Coral Pena (The Post) και του Casey W. Johnson (Glow). 

Μερικές νέες φωτογραφίες από τη 2η σεζόν:

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το teaser trailer που είχε δοθεί στη δημοσιότητα πριν από μερικούς μήνες.