Το spinoff σόου του The Batman έχασε έναν σημαντικό συντελεστή του

Αποχώρησε ο Terence Winter από τη σειρά του HBO Max
18 Νοεμβρίου 2020 20:45
Το spinoff σόου του The Batman έχασε έναν σημαντικό συντελεστή του

Έναν σημαντικό συντελεστή έχασε η επερχόμενη spinoff σειρά του The Batman, η οποία βρίσκεται στα σκαριά για λογαριασμό του HBO Max. Μέσα από το The Hollywood Reporter έγινε γνωστό ότι ο μέχρι πρότινος showrunner, Terence Winter, γνωστός και ως ο δημιουργός του εξαιρετικού "Boardwalk Empire", αποχώρησε από το project. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Winter λέγεται ότι αποχώρησε λόγω δημιουργικών διαφορών που δημιουργήθηκαν με τον Matt Reeves, σκηνοθέτη της πολυαναμενόμενης Batman ταινίας, και τους λοιπούς παραγωγούς. Ουσιαστικά ο ρόλος του ήταν να γράψει το σενάριο και να "τρέξει" την εν λόγω σειρά που φημολογείται ότι τοποθετείται ένα χρόνο πριν τα γεγονότα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson

Ακόμη το project δεν έχει βαπτιστεί επισήμως και η παραγωγή χρησιμοποιεί τον προσωρινό τίτλο "Gotham Central", που αποτελεί αναφορά στη γνωστή ομώνυμη σειρά comic των Ed Brubaker και Greg Rucka. Ο Matt Reeves βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, που ελπίζουμε να είναι του ίδιου βεληνεκούς.

Προς το παρόν και λόγω της πανδημίας, το The Batman έλαβε καθυστέρηση και θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022.