Τώρα ξέρουμε πότε έρχεται η 2η σεζόν του Έτερος Εγώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε για την "Κάθαρσις" του καθηγητή Λαΐνη αυτόν τον Δεκέμβριο
18 Νοεμβρίου 2020 11:11
Τώρα ξέρουμε πότε έρχεται η 2η σεζόν του Έτερος Εγώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με διαφορά πρόκειται για την πιο προσεγμένη, από άποψη παραγωγής, ελληνική αστυνομική σειρά μέχρι τώρα, που σε ποιότητα θα μπορούσε να κοντράρει και αυτές του Netflix. Τα έχουμε πει άλλωστε στην άποψή μας ότι έτσι θα έπρεπε να είναι από εδώ και πέρα όλες οι ελληνικές σειρές, εάν θέλουν το ενδιαφέρον του κοινού. Αναφερόμαστε φυσικά στο Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές, την τηλεοπτική μεταφορά και sequel της ταινίας του Σωτήρη Τσαφούλια, που προκάλεσε αίσθηση όταν προβλήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στην Cosmote TV, αποτελώντας κιόλας την πρώτη προσπάθεια του παρόχου για πρωτότυπο περιεχόμενο μυθοπλασίας. 

Η μεγάλη ερώτηση όμως εδώ και τόσο καιρό, μιας και έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα της άκρως αναμενόμενης 2ης σεζόν, είναι πότε θα προβληθεί το "Έτερος Εγώ: Κάθαρσις", όπως θα τιτλοφορείται. Το μυστήριο έλυσε η Cosmote TV με τη δημοσίευση ενός teaser που ανακοινώνει πως η πρεμιέρα θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου

Eteros Egw Season 2 premiere

Στον κύκλο 8 επεισοδίων του «Έτερος εγώ-Κάθαρσις», μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια. Όλα τα θύματα που ανακαλύπτουν οι αρχές φέρουν ένα τατουάζ με τη μορφή της Μέδουσας.

Γνωρίστε τα νέα μέλη του cast

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία πλέον ταξίαρχος της αστυνομίας. Τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει στον νέο κύκλο ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος θα έρθει σε σύγκρουση με τον Σκλαβή και τις μεθόδους του.

Οι υπόλοιποι που ήδη γνωρίζετε από την προηγούμενη σεζόν είναι οι εξής: 

Σπύρος Παπαδόπουλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέας Αυγουστίδης, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Πολύδωρος Βογιατζής, Γεράσιμος Γεννατάς, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Σαπουντζής, Κωνσταντίνος Τζούμας, Δημήτρης Καπετανάκος

Δείτε επίσης μερικά teaser trailers που δημοσιεύθηκαν στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Έτερος Εγώ (@eterosego_fp)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Έτερος Εγώ (@eterosego_fp)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Έτερος Εγώ (@eterosego_fp)

 

Το Έτερος Εγώ: Κάθαρσις θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο COSMOTE SERIES HD με όλα τα επεισόδια back2back.