Θα επιστρέψει το Punisher για 3η σεζόν; Ο Jon Bernthal θέλει και ελπίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν αργεί η στιγμή που η Marvel Studios θα πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις
14 Νοεμβρίου 2020 20:37
Θα επιστρέψει το Punisher για 3η σεζόν; Ο Jon Bernthal θέλει και ελπίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι θα θυμάστε τη δυσάρεστη ανακοίνωση της ακύρωσης του The Punisher μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στο Netflix -πακέτο με τις υπόλοιπες σειρές της Marvel- όταν οι δύο κολοσσοί τα έσπασαν ενόψει του λανσαρίσματος του Disney Plus. 

Όμως ο λατρεμένος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Frank Castle, Jon Bernthal ελπίζει ακόμη πως θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο ρόλο για μια 3η σεζόν. Ο Bernthal βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Geek House Show όπου μεταξύ άλλων συζήτησε και το πως από guest χαρακτήρας στο Daredevil απέκτησε τη δική του σειρά. 

Το ζουμί της υπόθεσης στα λεγόμενά του ήταν όσα είπε για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η ιστορία του Punisher: 

Νομίζω πως σε αυτό το ενδεχόμενο πάντα θα υπάρχει ελπίδα. Είναι απίστευτα συγκινητικό το πόσος κόσμος ανταποκρίθηκε σε αυτή τη βερσιόν του Frank και δεν μπορώ να σας περιγράψω τι σημαίνει όλο αυτό για μένα. Σημαίνει τόσα πολλά για εμένα. Τον έχω μέσα στο αίμα, στο μεδούλι μου.

Για εμένα η ερώτηση δεν είναι τόσο το εάν θα μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω ξανά ή όχι. Τόσος κόσμος αφοσιώνεται στο να αρπάξει μια ευκαιρία σε αυτή τη δουλειά και για εμένα έχει να κάνει με το πώς θα εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνεται. Δεν είναι εάν θα το κάνεις ή όχι, αλλά εάν θα το κάνεις σωστά. Να κάνεις την έκδοση που αξίζει στους fans. Θα δούμε. Όλες αυτές οι αποφάσεις παίρνονται σε γραφεία που δεν είμαι καλεσμένος και αυτό είναι ΟΚ....

Όποτε με πάρουν τηλέφωνο και μου δώσουν το "πάμε" θα είμαι έτοιμος και θα φροντίσω να το κάνουμε σωστά αλλιώς να μη γίνει καθόλου. 

Και μπορεί να τον γνωρίσαμε ως Shane στο The Walking Dead και μέσα από διάφορους β' ρόλους σε μεγάλες και βραβευμένες παραγωγές όπως τα Wolf of Wall Street, Fury και το Sicario, αλλά ο κόσμος τον λάτρεψε ολοκληρωτικά ως Punisher κάνοντάς τον πλέον συνώνυμο με τον αντιήρωα της Marvel. Επόμενο είναι να θέλει η επιστροφή του να γίνει όσο πιο σωστά είναι εφικτό. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε όταν θα κοντεύει ο καιρός να επιστρέψουν τα δικαιώματα του χαρακτήρα στη Marvel, περίπου το 2021, τι θα κάνει με το σόου.