Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το WandaVision και ίσως να κρατηθείτε καλύτερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα το 2020; Τι θα πει όχι;
12 Νοεμβρίου 2020 22:10
Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το WandaVision και ίσως να κρατηθείτε καλύτερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πέρασαν μερικά 24ωρα από το ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly για το WandaVision και η Marvel Studios έκανε μια ανακοίνωση που θα τη λέγαμε...γλυκόπικρη. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι το σόου θα κάνει πρεμιέρα πριν το τέλος του 2020 αλλά τελικά αυτό δε θα γίνει, πολύ πιθανότατα γιατί η παραγωγή έτρεχε μέχρι την τελευταία στιγμή να ολοκληρώσει τα γυρίσματα τους τελευταίους μήνες.

Έτσι, το WandaVision θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 15 Ιανουαρίου του 2021, και την ανακοίνωση συνόδευσε ένα μικρό teaser στο Instagram,  το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios)

Στη σειρά του Jac Schaefer, εκτός του Paul Bettany και της Elizabeth Olsen στους ρόλους των Vision και Scarlett Witch, συναντάμε την Kathryn Hahn, τον Randall Park (υποδύεται ξανά τον ρόλο του από το Ant-Man and the Wasp), την Kat Dennings (του Thor) και την Teyonah Parris να υποδύεται μια ενήλικη βερσιόν της Monica Rambeau από το Captain Marvel

Να θυμίσουμε πως τα γεγονότα του WandaVision θα συνδέονται απευθείας με αυτά του πολυαναμενόμενου Doctor Strange in the Multiverse of Madness που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαρτίου του 2022.