Στο cast του Peacemaker με τον John Cena προστέθηκαν τρία ονόματα και ένας Terminator

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη DCEU σειρά του HBO Max
12 Νοεμβρίου 2020 17:15
Στο cast του Peacemaker με τον John Cena προστέθηκαν τρία ονόματα και ένας Terminator

Το μέλλον της DC θα αναπτυχθεί και μέσω του HBO Max, μιας και το κινηματογραφικό τοπίο είναι θολό εν μέσω του κορωνοϊού. Μια από τις σειρές που θα έρθουν μελλοντικά και θα ανήκουν στο DCEU είναι το Peacemaker με τον John Cena, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη δική του σειρά αφότου θα τον δούμε στο The Suicide Squad του James Gunn. 

Τέσσερα νέα μέλη ανακοινώθηκαν για το cast του Peacemaker, με τα πιο τρανταχτά να είναι της Danielle Brooks του Orange is the New Black και του Robert Patrick από το Terminator 2: Judgement Day. Τα υπόλοιπα δύο ονόματα είναι οι Chris Conrad (Patriot) και Jennifer Holland (Sun Records). 

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, μιας και ο James Gunn μπήκε προ ολίγων ημερών σε υποχρεωτική καραντίνα πριν πατήσει το πόδι του στο πλατό. Το σόου θα αποτελείται από 8 επεισόδια τα οποία σκηνοθετικά και σεναριακά ανέλαβε ο Gunn. 

Το The Suicide Squad έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο του 2021, καλώς εχόντων των πραγμάτων, επομένως η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει μετά τη ταινία, καθώς το που θα τοποθετείται στο timeline της DC θα θεωρηθεί spoiler.