Το Netflix έδωσε το "ΟΚ" για τη 3η σεζόν του The Umbrella Academy

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς;
11 Νοεμβρίου 2020 08:24
Το Netflix έδωσε το "ΟΚ" για τη 3η σεζόν του The Umbrella Academy

Μετά το φινάλε της 2ης σεζόν που πάλι άφησε ένα τεράστιο cliffhanger, το The Umbrella Academy ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ σίγουρο ότι θα επιστρέψει απλά όλον αυτόν τον καιρό, λόγω της πανδημίας, η οποιαδήποτε ανακοίνωσε είχε παγώσει. Τώρα, το Netflix ανακοίνωσε πως η 3η σεζόν του σόου του Steve Blackman έρχεται και επίσημα, καθώς πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει η παραγωγή της. 

Η σειρά μέσα από τα social media της έκανε και ένα πρώτο teaser με τον αριθμό "3" και το λογότυπο της Ακαδημίας να δεσπόζει. Δείτε το παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh my god! We’re back! Again! It’s official. Production for S3 of The Umbrella Academy begins in February.

A post shared by The Umbrella Academy (@umbrellaacad) on Nov 10, 2020 at 7:59am PST

 Πότε όμως επιστρέφει στο πλατό η Ακαδημία της Ομπρέλας;

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος ότι τα γυρίσματα της 3ης σεζόν θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2021. Όλα αυτά όμως σε έναν ιδανικό κόσμο και δυστυχώς με τον κορωνοϊό να αλωνίζει δεν ζούμε σε έναν τέτοιο. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και τα γυρίσματα θα γίνουν κανονικά τον Φεβρουάριο στο Τορόντο και έτσι να δούμε την επιστροφή των Vanya, Klaus, Fives, Allison, Diego και Luther όσο πιο σύντομα γίνεται. 

Για πόσο ακόμα μπορεί να κρατήσει η σειρά;

Ο showrunner, Steve Blackman μιλώντας στο Collider είπε πως οι δημιουργοί του comic, Gerard Way και Gabriel Bá έχουν μοιραστεί μαζί του το τι συμβαίνει μελλοντικά στα μέλη της Ακαδημίας, ακόμη και από τεύχη που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Δήλωσε, χαρακτηριστικά τα εξής:

Νομίζω πως υπάρχει αρκετό υλικό για τρεις ακόμη σεζόν, εάν είμαστε αρκετά τυχεροί. Έχουμε και ένα όριο στο πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε. Εάν μπορούσαμε να κάνουμε πολλές σεζόν, το όμορφα πράγμα είναι πως υπάρχουν 43 παιδιά που γεννήθηκαν την ίδια μέρα και άρα τόσα πολλά μέρη να επισκεφθούμε. Υπάρχουν τόσες φοβερές ιστορίες που μου έχει πει ο Gerard και του που θέλει να πάει με τα comics. Έχουμε τόση καλή συνεργασία και τόσο καλό πηγαίο υλικό που θα ήθελα να συνεχίσουμε για αρκετές σεζόν ακόμα.  

Το πως τα μέλη της Ακαδημίας θα αντιδράσουν στην ριζική αλλαγή του timeline που επήλθε αυτή τη φορά είναι ένα άλλο ερώτημα. Πάντως το cliffhanger έκανε τόσο  πάταγο και ήταν λουσμένο στο μυστήριο, που το ενδιαφέρον για την 3η σεζόν βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.