Η 4η σεζόν του Stranger Things μπορεί να είναι και η καλύτερή της - Πώς η πανδημία παίζει ρόλο

Μια σημαντική λεπτομέρεια που ίσως να τα κρίνει όλα
03 Νοεμβρίου 2020 12:16
Η 4η σεζόν του Stranger Things μπορεί να είναι και η καλύτερή της - Πώς η πανδημία παίζει ρόλο

Η πανδημίας έπληξε δεκάδες παραγωγές του Χόλιγουντ και μέσα σε αυτές το άκρως αναμενόμενο Stranger Things 4, το οποίο τον περασμένο Μάρτιο δεν πρόλαβε να γυρίσει καλά-καλά κάποιες σκηνές και αναγκάστηκε να διακοπεί η παραγωγή. Στις αρχές του Οκτώβρη η παραγωγή επανεκκίνησε τα γυρίσματα και φρόντισε να μας ενημερώσει μέσα από τα social media της σειράς. 

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο πολύ έχει επηρεαστεί η παραγωγή από αυτήν την καθυστέρηση και τι αντίκτυπο θα επιφέρει στην ημερομηνία πρεμιέρας του. Ένας εκ των παραγωγών της σειράς, ο Shawn Levy, μίλησε πρόσφατα στο Collider, καθώς ήθελε να προωθήσει τη νέα του σειρά στο Netflix με τίτλο Dash & Lily

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην επερχόμενη σεζόν του Stranger Things αποκαλύπτοντας μια λεπτομέρεια που ίσως να παίξει σημαντικό ρόλο στην ποιότητά της:

Θα σας πω ότι η πανδημία σίγουρα καθυστέρησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τα γυρίσματα και έτσι το λανσάρισμα της Season 4, της οποίας η ημερομηνία πρεμιέρας ακόμη μένει να ανακοινωθεί. Ωστόσο, είχε και μια πολύ θετική επίδραση καθώς έδωσε στους αδερφούς Duffer, για πρώτη φορά, να γράψουν το σενάριο ολόκληρης της σεζόν πριν αυτή γυριστεί. Έτσι είχαν και το χρόνο να ξαναγράψουν τις σκηνές που ήθελαν, κάτι που σπάνια συνέβαινε και επομένως η ποιότητα του σεναρίου είναι εκπληκτική, πιθανότερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 

Αυτό είναι κάτι που το έχουν αναφέρει οι Duffer και σε παλαιότερες συνεντεύξεις τους και το ότι τονίζεται για ακόμη μια φορά δείχνει τη σιγουριά που έχουν για το αποτέλεσμα. Ίσως ο έξτρα χρόνος υπομονής να ανταμειφθεί έτσι με μια πραγματικά καλογραμμένη 4η σεζόν. 

Μερικές νέες φωτογραφίες από το πλατό με τον αδερφό της Maya Hawke να υποδύεται έναν νέο χαρακτήρα, αλλά και τους Dustin και Max να σουλατσάρουν στους δρόμους του Hawkins. 

Τώρα έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα το Stranger Things 4 θα πρέπει να το αναμένουμε μέσα στο 2022.