Στη 2η σεζόν του The Witcher και οι Nilfgaardians φοράνε καλύτερα κοστούμια (ΕΙΚΟΝΑ)

Γενικότερη αναβάθμιση στη καλλιτεχνική διεύθυνση της σειράς του Netflix
29 Οκτωβρίου 2020 19:48
Στη 2η σεζόν του The Witcher και οι Nilfgaardians φοράνε καλύτερα κοστούμια (ΕΙΚΟΝΑ)

Οι πρώτες ματιές στη 2η σεζόν του The Witcher από το Netflix έδωσαν μια γεύση από την πρόοδο που έκαναν κάποιοι χαρακτήρες, αλλά κυρίως από τις νέες στολές που θα φορούν, όταν επιστρέψουν στις οθόνες μάς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτές του Geralt του Henry Cavill αλλά και της Ciri της Freya Allan

Φαίνεται όμως πως η αναβάθμιση στο τμήμα της καλλιτεχνικής διεύθυνσης της σειράς υπερπαραγωγής του Netflix είναι γενικότερη, καθώς και ο στρατός των Nilfgaardians απέκτησε καλύτερες και πιο στιβαρές πανοπλίες. Δείτε τη φωτογραφία του Redanian Intelligence παρακάτω:

Συγκριτικά έτσι ήταν οι παλιές στολές των Nilfgaardians:

Στις φωτογραφίες από το πλατό της ταινίας απεικονίζεται ο Cahir, που τον υποδύεται ο Eamon Farren, με την καινούργια του πανοπλία να μοιάζει εντελώς διαφορετική με την προηγούμενη. Το πιο πιθανό είναι η παραγωγή της σειράς να εισάκουσε το feedback μιας μεγάλης μερίδας του κοινού, που ανέφεραν το πόσο φθηνά -σε σχέση με την υπόλοιπη παραγωγή του σόου- φαινόντουσαν τα κοστούμια και γενικότερα η ενδυματολογία. 

Πρόσφατα, ο Cavill ανήρτησε για ακόμη μια φορά το πόσο εντατική προπόνηση ακολουθεί ακόμη και τώρα που γίνονται τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher στην Αγγλία. 

Ας ελπισουμε να μην υπάρξει κάποια περαιτέρω αναποδιά λόγω κορωνοϊού και το The Witcher να επιστρέψει στο Netflix μέσα στο 2021.