Γεγονός η επιστροφή του Narcos: Mexico - Μυρίζει πόλεμο των καρτέλ στην 3η σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Wagner Moura επίσης επιστρέφει αλλά πίσω από τις κάμερες
28 Οκτωβρίου 2020 21:34
Γεγονός η επιστροφή του Narcos: Mexico - Μυρίζει πόλεμο των καρτέλ στην 3η σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το φινάλε της 2ης σεζόν του Narcos: Mexico το μέλλον της σειράς ήταν αβέβαιο και η συνέχεια του βρισκόταν κυριολεκτικά στον αέρα, παρά το ότι και το μεξικάνικο spinoff του σόου διέγραψε μια εξαιρετική πορεία παρά την αλλαγή σκηνικού και cast. Τώρα, το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του στη Νότια Αμερική και τον ασταμάτητο πόλεμο μεταξύ των καρτέλ, καθώς το Narcos Mexico ανανεώθηκε για 3η σεζόν

Στη νέα σεζόν θα μεταφερθούμε ξανά μερικά χρόνια μετά και συγκεκριμένα στη δεκαετία των 90s μετά τη σύλληψη του Miguel Angel Felix Gallardo που τον υποδύεται ο Diego Luna. Αυτή είναι η επίσημη περιγραφή που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix:

"Εν μέσω των 90s και την περίοδο όπου η παγκοσμιοποίηση της βιομηχανίας των ναρκωτικών επιταχύνεται ραγδαία, η 3η σεζόν θα παρουσιάσει τον πόλεμο που ξεσπά μετά τη διάλυση της αυτοκρατορίας του Felix. Καθώς τα νεοσύστατα ανεξάρτητα καρτέλ παλεύουν να επιβιώσουν από την πολιτική αναταραχή και την κλιμάκωση της βίας, αναδύεται μια νέα γενιά μεξικάνων βαρόνων. Αλλά σε αυτόν τον πόλεμο, η αλήθεια είναι το πρώτο θύμα και κάθε σύλληψη, δολοφονία και κατατρόπωση ωθεί την πραγματική νίκη ακόμη πιο μακριά."

Εκτός του Diego Luna, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με τη Disney και τη spinoff σειρά του Rogue One, όλο το ήδη γνωστό cast των προηγούμενων σεζόν θα επιστρέψει και είναι οι: Scoot McNairy, José Maria YazpikAlberto AmmannAlfonso DosalMayra HermosilloManuel MasalvaAlejandro EddaGorka Lasaosa και Matt Letscher.

Η έκπληξη όμως βρίσκεται στην επιστροφή του Wagner Moura, που υποδύθηκε μαεστρικά τον Pablo Escobar για δύο σεζόν στο Narcos και έκανε την ερμηνεία του συνώνυμη με τη σειρά. Αυτή δε θα γίνει μπροστά από τις κάμερες προφανώς, αλλά πίσω διότι θα σκηνοθετήσει δύο από τα νέα επεισόδια. Επίσης, ο μέχρι στιγμής showrunner, Eric Newman παραδίδει την σκυτάλη στον Carlo Bernard. 

Ακόμη δεν είναι γνωστό το πότε θα βγει στον αέρα η 3η σεζόν του Narcos: Mexico, αλλά το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και ένα συνοδευτικό teaser με το γνωστό "coming soon".