Το Resident Evil: Infinite Darkness του Netflix θα διαδραματίζεται ανάμεσα στα παιχνίδια της Capcom

Θα μάθουμε γεγονότα που συνέβησαν στα Resident Evil 2 και 4
27 Οκτωβρίου 2020 08:57
Το Resident Evil: Infinite Darkness του Netflix θα διαδραματίζεται ανάμεσα στα παιχνίδια της Capcom

Προς τα τέλη του Σεπτεμβρίου το Netflix αποκάλυψε επιτέλους το Resident Evil: Infinite Darkness, μια CG animated σειρά, με πρωταγωνιστές τους Leon S. Kennedy και Claire Redfield και νέες εμφανίσεις σε σχέση με αυτές που είδαμε στο remake του Resident Evil 2. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που σίγουρα θα χτυπήσει το «καμπανάκι» στους λάτρεις του franchise της Capcom.

Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο Twitter account, NXOnNetflix, μάθαμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη σειρά που κάνουν λόγω ότι το “Αιώνιο Σκοτάδι” (όπως ονομάζεται στα ελληνικά), θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών της Capcom. Αυτό σημαίνει, ότι κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε πολλά γεγονότα που συνέβησαν ανάμεσα στα Resident Evil 2 και 4.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν το εν λόγω σόου θα έχει κάποια σχέση με την live-action σειρά του Resident Evil που θα πρωταγωνιστούν οι κόρες του Albert Wesker.

To Resident Evil: Αιώνιο Σκοτάδι -όπως θα τιτλοφορείται στα ελληνικά- θα έρθει αποκλειστικά στην υπηρεσία του Netflix μέσα στο 2021.