Η Sabrina του Netflix θα κάνει τα μαγικά της στο τέλος της χρονιάς για να διώξει το 2020! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Δεκέμβριο το μεγάλο φινάλε της δημοφιλούς σειράς
26 Οκτωβρίου 2020 18:41
Η Sabrina του Netflix θα κάνει τα μαγικά της στο τέλος της χρονιάς για να διώξει το 2020! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Chilling Adventures of Sabrina είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο διάσημες σειρές του Netflix από την πρώτη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο της στην υπηρεσία το 2018 και πλέον γνωρίζουμε πότε θα ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα, μέσα από το YouTube δημοσιεύτηκε ένα μικρό teaser βίντεο που γνωστοποιεί την ημερομηνία προβολής του 4ου και τελευταίου κεφαλαίου του σόου και όπως όλα δείχνουν, είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύατε.

Μέσα από ένα βίντεο ενός λεπτού περίπου, πήραμε μια μικρή γεύση από τις νέες μαγικές και συνάμα σκοτεινές περιπέτειες της ηρωίδας. Αποκαλύπτοντας ότι κυριολεκτικά τέλος του χρόνου θα κάνει πρεμιέρα το μεγάλο φινάλε. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες για το Part 4, παρά μόνο μερικές νέες εικόνες που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, εκτός από την Kiernan Shipka που υποδύεται την Sabrina, πλάι της βρίσκεται και η διάσημη ηθοποιός, Miranda Otto (The Lord of the Rings) ως την θεία της Zelda, καθώς και η Lucy Davis (Wonder Woman) ως Helga.

Το Chilling Adventures of Sabrina Part 4 αναμένεται να καταφθάσει στις 31 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το ολοκαίνουργιο teaser μέσα από τον player παρακάτω.