Κάθε καρέ από το trailer του The Liberator είναι ζωγραφιά και έρχεται τον Νοέμβριο στο Netflix

Θα δούμε τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα από μια πρωτοποριακή CGI animation τεχνολογία
24 Οκτωβρίου 2020 12:32
Κάθε καρέ από το trailer του The Liberator είναι ζωγραφιά και έρχεται τον Νοέμβριο στο Netflix

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το ολοκαίνουργιο επίσημο trailer του The Liberator της νέας μίνι σειράς, με θέμα μια ιστορία επιβίωσης, θάρρους και αδερφικότητας στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Alex Kershaw, "The Liberator: One World War II Soldier’s 500-Day Odyssey" και διασκευάζει για τη μικρή οθόνη ο Jeb Stuart (Die Hard, The Fugitive). 

Το τολμηρό αυτό υβρίδιο animated σειράς ακολουθεί το 157ο Σύνταγμα Πεζικού από τη Σικελία μέχρι την καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας, καθώς πάλευαν συνεχόμενα επί 500 ημέρες για να απελευθερώσουν την Ευρώπη. Η ιστορία θα επικεντρώνεται στον υπαξιωματικό Felix Sparks του Bradley James. Ίσως το εικαστικό να σας θυμίζει την rotoscoping τεχνική που χρησιμοποίησε το πανέμορφο και ιδιαίτερο Undone του Amazon ή την ταινία "A Scanner Darkly" όμως δεν είναι έτσι ακριβώς. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix πρόκειται για την πρώτη σειρά που γυρίζεται με την πρωτοποριακή τεχνολογία "Trioscope Enhanced Hybrid Animation", η οποία συνδυάζει κορυφαίας ποιότητας CGI με live-action ερμηνείες, αποδίδωντας ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα.

Θα το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι με το νέο trailer, του οποίου κάθε καρέ είναι και μια ζωγραφιά χωρίς υπερβολή. Απολαύστε το παρακάτω και με ελληνικούς υπότιτλους.  

Το The Liberator θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου αποκλειστικά μέσω του Netflix.