O Ewan McGregor ξανά φόρεσε τη ρόμπα του Obi-Wan στο πλατό του Mandalorian

Μετά από 15 χρόνια, ενόψει της σειράς του Obi-Wan Kenobi στο Disney+
23 Οκτωβρίου 2020 19:23
O Ewan McGregor ξανά φόρεσε τη ρόμπα του Obi-Wan στο πλατό του Mandalorian

Οι ετοιμασίες για την επιστροφή του Ewan McGregor στον ρόλο του Obi-Wan Kenobi φαίνεται πώς έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο 49χρονος ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι φόρεσε και πάλι την εμβληματική Jedi ρόμπα ενόψει της σειράς του χαρακτήρα του, που αναμένεται στο Disney+. 

Μιλώντας για διάφορα άλλα θέματα κατά τη διάρκεια του Happy Sad Confused! podcast του Josh Horowitz, ο McGregor είπε πως έκανε ένα τεστ κοστουμιών πρόσφατα μέσα στο πλατό του The Mandalorian. Παρών ήταν η σκηνοθέτρια της ατιτλοφόρητης σειράς του Obi-Wan, Deborah Chow, η οποία έχει αποτελέσει σκηνοθέτιδα και σε επεισόδια του Mandalorian. 

Περιέγραψε κιόλας την εμπειρία του, όταν φόρεσε μετά από 15 χρόνια ξανά τη ρόμπα του, καθώς η τελευταία φορά ήταν στο Episode III: Revenge of the Sith:

Μπήκα στα καμαρίνια. Εκεί ήταν οι μπεζ μανδύες, οι ζώνες, οι μπότες...κατάλαβα ότι ήταν το παλιό μου κοστούμι. Ήταν φοβερό! Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος για αυτό. Συζητάμε για αυτή τη σειρά εδώ και τέσσερα -μπορεί και πέντε- χρόνια. Ενθουσιάζομαι που πρόκειται για σειρά και όχι ταινία και έτσι δεν περιοριζόμαστε. Κυρίως είμαι ενθουσιασμένος για το The Mandalorian που θεωρώ πως ήταν πάρα πολύ καλό. 

Φυσικά, αυτό αποτελεί μια ακόμη ένδειξη -όχι πως δεν ήταν προφανές ήδη- ότι το Obi-Wan θα γυριστεί μέσα στο εντυπωσιακό στούντιο "The Volume", εκμεταλλευόμενο την πρωτοποριακή τεχνολογία των τεράστιων LED οθονών της ILM

Να θυμίσουμε ότι το The Mandalorian θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν του στις 30 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+