Η "Penny" του Big Bang Theory καλείται να λύσει ένα φόνο στη σειρά The Flight Attendant του HBO

Θα αρχίσει να προβάλλεται από τα τέλη Νοεμβρίου
22 Οκτωβρίου 2020 23:06
Η "Penny" του Big Bang Theory καλείται να λύσει ένα φόνο στη σειρά The Flight Attendant του HBO

Το HBO Max βρίσκεται διαθέσιμο σε ορισμένες χώρες παγκοσμίως, αλλά παρόλα αυτά εμπλουτίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με νέες σειρές και ταινίες, ενώ μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία για το πότε θα καταφθάσει στη χώρα μας. Τώρα, η streaming υπηρεσία δημοσίευσε το επίσημο trailer από το ολοκαίνουργιο σόου της, που ακούσει στο όνομα “ The Flight Attendant”.

Στην υπόθεση θα δούμε τη ζωή μιας αεροσυνοδού που ξυπνά σε ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Ντουμπάι με έντονο hangover και το νεκρό σώμα ενός άντρα να βρίσκεται δίπλα της. Θα φοβηθεί να καλέσει την αστυνομία και θα συνεχίσει το πρωινό της δίχως να συμβαίνει τίποτα. Όταν φτάνει, λοιπόν, πίσω στη Νέα Υόρκη, την συναντούν πράκτορες του FBI και την ανακρίνουν για την πρόσφατη στάση της στο Ντουμπάι. Χωρίς να θυμάται απολύτως τίποτα, αρχίζει να αναρωτιέται αν θα μπορούσε να είναι η δολοφόνος.

Η σειρά είναι μια δημιουργία του Steve Yockey και μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι: Kaley Cuoco, Merle Dandridge και Nolan Gerard Funk.

“The Flight Attendant” θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του HBO Max στις 26 Νοεμβρίου. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.