Η Zendaya αποκάλυψε το πότε επιστρέφει το Euphoria με ειδικό εορταστικό επεισόδιο (ΕΙΚΟΝΑ)

Μαζί με ένα ακόμη special επεισόδιο που γυρίστηκε εν μέσω πανδημίας
20 Οκτωβρίου 2020 10:31
Η Zendaya αποκάλυψε το πότε επιστρέφει το Euphoria με ειδικό εορταστικό επεισόδιο (ΕΙΚΟΝΑ)

Ετοιμαστείτε για την επιστροφή της Rue Bennett! Σας είχαμε ενημερώσει πως το Euphoria ετοιμάζει ένα επεισόδιο που θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της 1ης και της 2ης σεζόν, αλλά όπως φαίνεται οι fans το σόου θα έχουν να αναμένουν σε δύο ολοκαίνουργια special επεισόδια. 

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς και βραβευμένη με Emmy, Zendaya, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως θα κυκλοφορήσουν τελικά δύο special επεισόδια, όπου το πρώτο θα είναι εορταστικό και θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου στο HBO. Μάλιστα, συνοδεύεται από μια πανέμορφη teaser φωτογραφία που η Rue αντανακλάται στην κόρη του ματιού της Jules:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We really missed them. Two special Euphoria episodes coming soon. First one December 6th on @hbo

A post shared by Zendaya (@zendaya) on Oct 19, 2020 at 2:53pm PDT

Καμία άλλη πληροφορία δε δόθηκε για το εορταστικό επεισόδιο, ούτε το πότε θα πρέπει να αναμένουμε στο δεύτερο σπεσιαλ επεισόδιο. Και τα δύο γυρίστηκαν εν μέσω της πανδημίας και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα μοιάζει το ειδικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, το οποίο μάλιστα σκηνοθετεί και γράφει το σενάριο ο δημιουργός του σόου, Sam Levinson

Με τίτλο "Trouble Don't Last Always", η σύνοψή του αποκαλύπτει πως θα δούμε τη Rue να γιορτάζει τα Χριστούγεννα, μετά τη σκηνή στο σταθμό όπου την άφησε η Jules και ξανακύλησε. Επίσης, θα εμφανιστεί ο Colman Domingo που υποδύεται τον Ali. 

Η επιστροφή του Euphoria στις οθόνες μάς πράγματι θα γίνει νωρίτερα για αυτό ετοιμαστείτε για το χριστουγεννιάτικο επεισόδιό του στις 6 Δεκεμβρίου.