Νέο trailer για τη 2η σεζόν του The Mandalorian και το hype βαράει "κόκκινο"

Το "Baby Yoda Show" επιστρέφει στις 30 Οκτωβρίου
20 Οκτωβρίου 2020 08:24
Νέο trailer για τη 2η σεζόν του The Mandalorian και το hype βαράει "κόκκινο"

Η Disney και η Lucasfilm έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer ενόψει της πρεμιέρας της άκρως αναμενόμενης 2ης σεζόν του The Mandalorian. Για ένα ακόμη trailer, με μαεστρικό τρόπο όπως η Disney ξέρει, βλέπουμε πολλά νέα σκηνικά από τις νέες περιπέτειες του Din Djarin (Pedro Pascal) στην προσπάθειά του να επανενώσει τον Baby Yoda (The Child) με το μυστηριώδες είδος του, χωρίς ωστόσο να μαθαίνουμε και κάτι παραπάνω για την ιστορία. 

Στα νέα πλάνα φαίνεται πως ο Mando επανενώνεται με τον Carl Weathers (Greef Carga) και την Gina Carano (Cara Dune), ενώ στο κατώφλι τους βρίσκεται ο Giancarlo Esposito (Moff Gideon) και το Darksaber του. Αυτό δε σημαίνει ότι και άλλοι θα προσπαθήσουν να πάρουν τον Baby Yoda από τα χέρια του Djarin, ο οποίος επίσης αναζητά την βοήθεια άλλων συμπατριωτών του στον γαλαξία. 

Ανάμεσα στις εκπλήξεις και τους guests της 2ης σεζόν συγκαταλέγονται οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Katee Sackhoff, Michael Biehn, Timothy Olyphant, και η Sasha Banks του WWE σε έναν ρόλο που θυμίζει Jedi. 

Για την επερχόμενη σεζόν οι σκηνοθέτες των οκτώ επεισοδίων είναι οι εξής με τη σειρά: Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed και Robert Rodriguez. 

Το The Mandalorian θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν του στις 30 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+