Ακόμη και μέσα στα γυρίσματα του The Witcher ο Henry Cavill δεν σταματά να προπονείται (ΕΙΚΟΝΑ)

Εντατικότερη η προπόνηση του ηθοποιού για την 2η σεζόν
19 Οκτωβρίου 2020 13:09
Ακόμη και μέσα στα γυρίσματα του The Witcher ο Henry Cavill δεν σταματά να προπονείται (ΕΙΚΟΝΑ)

Τι και εάν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher συνεχίζονται; Ο Henry Cavill δεν σταματάει να προπονείται τόσο γιατί προφανώς το επιτάσσει ο ρόλος όσο και γιατί ο ίδιος του θέλει να παραμένει όσο το δυνατόν πιο "fit" γίνεται. 

Αυτόν τον καιρό τα γυρίσματα της άκρως αναμενόμενης νέας σεζόν του Witcher λαμβάνουν χώρα στη Μ. Βρετανία και συγκεκριμένα στο Lake District. Από εκεί ο τηλεοπτικός Geralt ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram του, εκεί όπου παραμένει δραστήριος, με τον ίδιο να αποκαλύπτει μερικές από τις πτυχές της προπόνησής του ως...Witcher.

Όπως γράφει ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας, φορώντας ένα tank top και σκουφί, η προπόνησή του εστιάζει σε τρία σημεία: ταχύτητα, εκρηκτική δύναμη και σωματική υγεία. Δυστυχώς για όσους θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά του, δεν μπαίνει σε πολλές λεπτομέρειες για την ρουτίνα που ακολουθεί. 

Έχει αποδείξει πολλές φορές όλον αυτόν τον καιρό το πόσο αφοσιωμένος είναι στο ρόλο του Geralt, έχοντας μάθει το μοναδικό του στιλ μάχης, ούτως ώστε οι σκηνές δράσης να δείχνουν όσο πιο αληθοφανείς γίνονται. Άλλωστε η σειρά έχει λάβει εξαιρετικά σχόλια για αυτό το κομμάτι της από τους fans και τους κριτικούς. 

Ας ελπισουμε να μην υπάρξει κάποια περαιτέρω αναποδιά λόγω κορωνοϊού και το The Witcher να επιστρέψει στο Netflix μέσα στο 2021.