Δεν είναι φάρσα: Το Star Wars Holiday Special επιστρέφει στο Disney+ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η μεγάλη επιστροφή του περίφημου εορταστικού επεισοδίου σε LEGO μορφή
16 Οκτωβρίου 2020 09:07
Δεν είναι φάρσα: Το Star Wars Holiday Special επιστρέφει στο Disney+ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Υπάρχουν fans του Star Wars που θυμούνται ακόμη το οικτρό εορταστικό επεισόδιο που προβλήθηκε το μακρινό 1978 στην αμερικάνικη τηλεόραση, το φημισμένο "Star Wars Holiday Special". Εκείνο που και ο ίδιος ο Luke Skywalker (Mark Hamill) τρολάρει κάθε στιγμή του, με όποια αφορμή του δοθεί, μιας και κάποιες φορές τέτοιες "cringe" καταστάσεις καλό είναι να περνάνε με χιούμορ. Η Lucasfilm, όμως, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ιδέα του εορταστικού επεισοδίου για χάρη του Disney+ και μέσω των LEGO. 

Έτσι, γεννήθηκε το "LEGO Star Wars Holiday Special" και θα περιλαμβάνει ένα υπέρλαμπρο cast ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους από όλο το φάσμα του σύμπαντος. Έτσι θα συμμετέχουν οι Kelly Marie Tran ως Rose Tico, Billy Dee Williams ως Lando Calrissian, Anthony Daniels ως C-3PO και αρκετοί βετεράνοι των "Clone Wars" όπως οι: Matt Lanter (Anakin Skywalker), Tom Kane (Yoda/ Qui-Gon Jinn), James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi) και ο Dee Bradley Baker (Clone Troopers). Δείτε αρκετά στιγμιότυπα από το Holidway Special παρακάτω:

Όλο αυτό το cast θα επιστρέψει στους εμβληματικούς ρόλους τους μιας και το νέο LEGO εορταστικό επεισόδιο του Star Wars θα συνεχίζει μετά το τέλος του Episode IX: The Rise of Skywalker. Εκεί όπου θα συναντήσουμε και πάλι τη Rey να συνεχίζει την εκπαίδευσή της ως Jedi καθώς ταξιδεύει μαζί με τον BB-8 σε μια νέα περιπέτεια. Συναντά έναν Ναό των Jedi, ο οποίος την ταξιδεύει στο χρόνο μέσα από διάφορες εμβληματικές στιγμές του σύμπαντος και έτσι θα συναντήσει τους Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan και πολλούς ακόμη. "Θα καταφέρει όμως να γυρίσει εγκαίρως για το μεγάλο τραπέζι για να μάθει το πραγματικό νόημα του χριστουγεννιάτικου πνεύματος" αναρωτιέται η επίσημη σύνοψη του επεισοδίου. 

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η πλοκή θέλει τους Finn, Rey και Poe να ξανασμίγουν, δεν αναφέρονται πουθενά τα ονόματα των John Boyega, Daisy Ridley και Oscar Isaac ώστε να δανείσουν τις φωνές τους. 

Αυτή είναι και η χιουμοριστική αφίσα του νέου "Holiday Special" με αφιέρωση από τον Darth Vader στον γιο του, Luke:

Το LEGO Star Wars Holiday Special αναμένεται να προβληθεί στις 17 Νοεμβρίου αποκλειστικά μέσω του Disney+