Έφυγε από τη ζωή η “Berta” του Two and a Half Men, Conchata Ferrell  

Ο Charlie Sheen την αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο

Έφυγε από τη ζωή η “Berta” του Two and a Half Men, Conchata Ferrell

Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Conchata Ferrell σε ηλικία 77 ετών ύστερα από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο. Έγινε ευρέως γνωστή παγκοσμίως χάρη στο ρόλο της στην άκρως επιτυχημένη κωμική σειρά, Two and a Half Men, η οποία προβάλλεται ακόμη στη χώρα μας σε επαναλήψεις από το Star.

Εκεί όπου υποδύθηκε την Berta, μια τσαούσα οικοκυρά που προσέλαβε ο Charlie Sheen (Alan Harper) και τελικά κατέληξε να «νταντεύει» τον αδερφό του, Alan (Jon Cryer), και το γιο του, Jake (Angus T. Jones).

Υποδυόμενη τη Berta κατάφερε να αποσπάσει δύο υποψηφιότητες για Emmy Β’ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά το 2005 και το 2007. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει και άλλες τηλεοπτικές παραγωγές όπως τα “Good Times, “E/R”, “Grace and Frankie, “The Ranch”, “Buffy The Vampire Slayer” και στο L.A. Law, όπου και εκεί έλαβε μια ακόμη υποψηφιότητα για Emmy βραβείο το 1992.

Ο Sheen την αποχαιρέτησε σαν να έφυγε ένα δικό του άτομο, σαν τη δική του οικονόμο, με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από το Twitter του: 

Μία ολοκληρωτικά αξιολάτρευτη γυναίκα, μία άριστη επαγγελματίας, μία γνήσια φίλη, μία σοκαριστική και οδυνηρή απώλεια. Μπέρτα, η φροντίδα του σπιτιού ήταν λιγάκι ύποπτη, όμως η φροντίδα των ανθρώπων ήταν τέλεια.