Τα character posters για τη 2η σεζόν του Mandalorian ζεσταίνουν το κλίμα

Έχουν και λίγο άρωμα από Halloween
12 Οκτωβρίου 2020 18:59
Τα character posters για τη 2η σεζόν του Mandalorian ζεσταίνουν το κλίμα

Το Disney+ και η Lucasfilm έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρώτα character posters για την 2η σεζόν του The Mandalorian. Η νέα σεζόν της πρώτης live-action σειράς του Star Wars θα προβληθεί ανήμερα του Halloween και για αυτό οι αφίσες όπως θα δείτε έχουν ένα άρωμα από το γνωστό έθιμο. 

Σε αυτές θα δείτε τους τέσσερις βασικούς χαρακτήρες του σόου: Pedro Pascal ως Din Djarin/ Mandalorian, Gina Carano (Cara Dune), Carl Weathers (Greef Carga) και τον λατρεμένο Baby Yoda ή επισήμως The Child. 

Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις επιφυλάσσει η δεύτερη σεζόν για την οποία ουσιαστικά δεν ξέρουμε τίποτα πέρα από θεωρίες, παρά το ότι έχουμε δει και ένα επίσημο trailer. Ανάμεσα στις εκπλήξεις και τους guests της 2ης σεζόν συγκαταλέγονται οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Katee Sackhoff, Michael Biehn, Timothy Olyphant, και η Sasha Banks του WWE σε έναν ρόλο που θυμίζει Jedi. 

Πλέον γνωρίζουμε και τους σκηνοθέτες των οκτώ επεισοδίων και είναι οι εξής με τη σειρά: Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed και Robert Rodriguez. 

Το The Mandalorian θα επιστρέψει για την άκρως αναμενόμενη 2η σεζόν του στις 30 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+