Στο πρώτο trailer της 3ης σεζόν του American Gods ο Shadow Moon θέλει να δραπετεύσει από το παρελθόν του

Και ο Mr. Wednesday δεν λέει να τον αφήσει σε ησυχία
11 Οκτωβρίου 2020 21:13
Στο πρώτο trailer της 3ης σεζόν του American Gods ο Shadow Moon θέλει να δραπετεύσει από το παρελθόν του

Εν μέσω της ψηφιακής λόγω πανδημίας New York Comic-Con 2020 το Starz έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά στην 3η σεζόν του American Gods, η οποία αναμένεται πιο μεθυστική οπτικά από κάθε άλλη σεζόν. Η αποκάλυψη του trailer έγινε μέσω του ειδικού ψηφιακού πάνελ όπου σύσσωμο το cast της σειράς του showrunner, Charles Eglee, βρέθηκε για να συζητήσει για την επερχόμενη σεζόν, που θα κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να πιάσει λίγη από τη μαγεία της 1ης σεζόν, ύστερα από αρκετές απώλειες στο cast όπως αυτής της Gillian Anderson.

Άλλωστε μετά τη 1η σεζόν αποχώρησαν και οι αρχικοί showrunners του Bryan Fuller και Michael Green εξαιτίας δημιουργικών διαφωνιών. 

Μετά την αποκάλυψη της καταγωγής του Shadow Moon, ο χαρακτήρας του Ricky Whittle αποφασίζει να δραπετεύσει από όλα αυτά και τον πόλεμο μεταξύ των θεών, προσπαθώντας να βρει τη θέση του στον νέο αυτό κόσμο. Για αυτό και θα πάει στο Lakeside, μια τοποθεσία ιδιαίτερης σημασίας βάσει του ομώνυμου novel, ενώ ο Mr. Wednesday του Ian McShane δεν θα τον αφήσει σε χλωρό κλαρί όπως φαίνεται και στο trailer. 

To American Gods αναμένεται να επιστρέψει κάποια στιγμή στις αρχές του 2021 μέσω του Starz αλλά και του Amazon Prime Video (διεθνείς αγορές και Ελλάδα).