Το Invincible, η νέα R-rated animated σειρά δια χειρός Robert Kirkman, αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer

Πήρε το μισό cast του The Walking Dead μαζί του
09 Οκτωβρίου 2020 19:29
Το Invincible, η νέα R-rated animated σειρά δια χειρός Robert Kirkman, αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer

Το Amazon Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την επερχόμενη σειρά ενήλικων κινουμένων σχεδίων δια χειρός του Robert Kirkman, δημιουργού του The Walking Dead. Ο λόγος για το Invincible το οποίο αποτελεί μια ακόμη κόμικ δημιουργία του Kirkman και μάλιστα από τις πιο επιτυχημένες της καριέρας του. 

Σε αυτή πρωταγωνιστεί ο Mark Grayson, του οποίου τη φωνή δανείζει ο Steven Yeun (The Walking Dead), ένας εντελώς νορμάλ 17χρονος που τυγχάνει να είναι ο γιος του πιο τρομερού σούπερ ήρωα της Γης, δηλαδή του Omni-Man, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο βραβευμένος με Όσκαρ, J.K. Simmons (Whiplash). Η καθημερινότητά του θα αλλάξει μια για πάντα όταν θα ανακαλύψει πως όχι μόνο έχει υπεράνθρωπες ικανότητες αλλά είναι και πιο δυνατός από τον πατέρα του, όπως θα διαπιστώσετε στο trailer παρακάτω.

Το υπέρλαμπρο voice cast της R-rated animated σειράς του Kirkman συμπληρώνουν τα εξής τρανταχτά ονόματα: Sandra Oh (Killing Eve), Seth Rogen (This is the End), Gillian Jacobs (Community), Andrew Rannells (Black Monday, Girls), Zazie Beetz (Deadpool 2), Mark Hamill (Star Wars: The Last Jedi), Walton Goggins (Justified), Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine), Mae Whitman (Good Girls), Chris Diamantopoulos (Silicon Valley), Lauren CohanChad Coleman, Michael Cudlitz, Lennie James, Ross Marquand Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery, The Walking Dead),  Melise (The Flash), Kevin Michael Richardson (The Simpsons), Grey Griffin (Avengers Assemble), και Max Burkholder (Imaginary Order). 

Το Invincible αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2021 αποκλειστικά στο Amazon Prime Video